Απαγoρευμένη ζώνη για κυνήγι η Κάρλα

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2014 21:37 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:46

 

Είκοσι ενημερωτικές πινακίδες τοποθετήθηκαν, για απαγόρευση του κυνηγιού στην λίμνη Κάρλα, ώστε να προειδοποιούν του κυνηγούς ότι πρόκειται για απαγορευμένη περιοχή για τη δράση τους.

Επειδή κατά καιρούς παρουσιάζονται φαινόμενα παράνομου κυνηγιού, κρίθηκε ανάγκη η τοποθέτησή τους, τόσο προς ενημέρωση όσων  δεν το γνωρίζουν, αλλά και όσων το γνωρίζουν, να είναι γνώστες ότι θα τους επιβληθούν κυρώσεις σε πιθανό έλεγχο των αρμόδιων ελεγκτικών φορέων.

Οι πινακίδες τοποθετήθηκαν με πρωτοβουλία του Φορέα Διαχείρισης Περιοχής Οικοανάπτυξης Κάρλας Μαυροβουνίου Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου, την ανταπόκριση του Δασαρχείου Βόλου και με τη συνεργασία κυνηγετικών συλλόγων, αναλαμβάνοντας την κατασκευή και τοποθέτηση πινακίδων απαγόρευσης θήρας στο μόνιμο καταφύγιο άγριας ζωής στην περιοχή της τεχνητής λίμνης Κάρλας, στοχεύοντας  στην επίτευξη της περιβαλλοντικής προστασίας για την καλύτερη διαχείριση του καταφυγίου.

Ο Φορέας Διαχείρισης Περιοχής Οικοανάπτυξης Κάρλας Μαυροβουνίου Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου ευχαρίστησε το Δασαρχείο Βόλου και τις Κυνηγετικές Οργανώσεις για την άριστη συνεργασία στην υλοποίηση της δράσης, ευελπιστώντας και σε μελλοντική συνεργασία μεταξύ των αρμόδιων υπηρεσιών.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass