ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΤΕΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ιδέες και καλές πρακτικές στην Ανακύκλωση

Δημοσίευση: 21 Νοε 2015 1:56

 

«Περιβάλλον, Ανακύκλωση και Νέες Επιχειρηματικές Ιδέες και Καλές Πρακτικές», ήταν το θέμα της ημερίδας που διοργάνωσε στη Λάρισα το ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Όπως ανέφερε στον χαιρετισμό του και ο πρόεδρος της Δ.Ε. του Βασίλειος Τσιώνας, η ενημερωτική επιστημονική ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΟΠΣΑ «Δράσεις Επιχειρηματικής Καινοτομίας και Απασχόλησης». Τον απολογισμό της συγκεκριμένης Πράξης παρουσίασε ακολούθως ο Χρήστος Γιακουβής, διευθυντής του ΚΕΑ ΘΕΣΙΣ.

Εν συνεχεία και σύμφωνα με το πρόγραμμα, επρόκειτο να παρουσιαστούν οι εισηγήσεις:

-«Καλές πρακτικές για την ιδιωτική Εξοικονόμηση, Συμπαραγωγή και Υποκατάσταση συμβατικής ενέργειας και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας - Το παράδειγμα της "Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία ΑΕΒΕ”», Απόστολος Δοντάς, πρόεδρος ΣΘΕΒ - αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας.

-«Εφαρμογές προϊόντων ανακύκλωσης ελαστικών», Ντόντος Παναγιώτης, διευθύνων σύμβουλος ‘’Βιοτροχός Α.Ε.’’

-«Ανακύκλωση ΑΗΗΕ και κοινωνικά οφέλη», Χαράλαμπος Αγγελακόπουλος, τεχνικός διευθυντής περιβάλλοντος της εταιρίας «Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.»

-«Παραγωγή αειφόρου βιοντίζελ», Αθανάσιος Κόκκαλης, διευθυντής παραγωγής, χημ. μηχ/κός MSc, ‘’STAFF Colour Energy AEBE’’

-«Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από λύματα – Βιοαέριο», Γεώργιος Παπαπολυμέρου, δρ. χημικός μηχανικός, καθηγητής Τμήμα Πολιτικών

Μηχανικών του ΤΕΙ Θεσσαλίας, σύμβουλος της εταιρίας ‘’Βιοαέριο Αφοι Σεϊτη Α.Ε.’’

-«Ζωοτροφές υψηλής προστιθέμενης αξίας που αλλάζουν την ποιότητα του κρέατος σε παραγωγικά ζώα, από υποπροϊόντα ελαιουργείων, οινοποιείων, τυροκομείων», Κουρέτας Δημήτρης, καθηγητής Βιοχημείας και αντιπρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου Καινοτομίας

-«Ολική αξιοποίηση τυρογάλακτος για παραγωγή χρήσιμων προϊόντων διατροφής», Πετρωτός Κωνσταντίνος, αναπληρωτής καθηγητής Τμήματος Τεχνολογίας Γεωπονίας ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass