ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ

Λαρισαίος Dj σε πανελλήνιο διαγωνισμό

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2016 8:08

 

Ο Αστέρης Πετρίτι είναι 17 χρόνων και έτοιμος να κατακτήσει τα decks στα μεγαλύτερα φεστιβάλ που διοργανώνονται στη χώρα. Είναι ο Λαρισαίος που συμμετέχει στον πανελλήνιο διαγωνισμό dj «Be the one».

Πρόκειται για έναν διαδικτυακό διαγωνισμό που η ψηφοφορία του βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Λαρισαίος Αστέρης συμμετέχει με το καλλιτεχνικό όνομα «fake human» και όπως λέει ο ίδιος στην «Ε» ζητά την υποστήριξη των Λαρισαίων και όχι μόνο για να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους dj μέσα από την ιστοσελίδα www.betheone.gr αλλά και μέσα από το προφίλ του Αστέρη στο facebook μέχρι και τις 20 Μαρτίου. Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα είναι ένας από τους dj του «Colour day festival».

Ο Αστέρης Πετρίτι ή αλλιώς «fake human» είναι μαθητής του Γενικού Λυκείου Γιάννουλης και από τα 13 του χρόνια πειραματίζεται με την Electronic Dance Music (EDM). «Είναι η πρώτη μου φορά που συμμετέχω σε διαγωνισμό και είμαι πολύ ενθουσιασμένος», λέει ο Αστέρης για να προσθέσει ότι στόχος του είναι η δεκάδα. Από τους αγαπημένους του Dj είναι ο Hardwell, ενώ δηλώνει παθιασμένος με τη μουσική. Μάλιστα αυτή την περίοδο έχει προχωρήσει και στην παραγωγή κάποιων κομματιών.

Το «Be The One» είναι ένας διαγωνισμός για νέους DJs ηλικίας από 16 ως 24 ετών. Σκοπός του είναι να αναδείξει νέα ταλέντα που ασχολούνται με το DJing ως χόμπι ή επάγγελμα, να τα εκπαιδεύσει παρουσιάζοντάς τα ως το μέλλον του χώρου, στην εγχώρια αγορά.

Το κοινό πρέπει να δηλώσει υποχρεωτικά «μια ψήφο» στον DJ επιλογής του, η οποία υπολογίζεται στο 50% των συνολικών ψήφων. Το υπόλοιπο 50% υπολογίζεται από τις ψήφους των πέντε επώνυμων DJs κριτών που αποτελούν τους κριτές – coaches και της επόμενης φάσης.

Στις 21 Μαρτίου θα ανακοινωθεί η λίστα με τους εκατό δημοφιλέστερους DJs του διαγωνισμού για τις θέσεις #100 - #11. Παράλληλα οι δέκα δημοφιλέστεροι Djs της ψηφοφορίας, θα φιλοξενηθούν σε τριήμερο bootcamp meeting στην Αθήνα. Σκοπός του bootcamp είναι να προετοιμάσει τους φιναλίστ djs της δεκάδας, στην τεχνική μιξαρίσματος με Pioneer CDJ 2000 nexus. Συγχρόνως θα ενημερωθούν για την επαγγελματική πορεία τους στο χώρο από επώνυμους DJ coaches, με σκοπό να οδηγηθούν στη διαδικασία επιλογής των τριών Djs του μεγάλου τελικού! Η διαδικασία του bootcamp θα γίνει τέλη Μαρτίου.

Ζωή Παρμάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass