Κερδισμένη η Θεσσαλία από το φυσικό αέριο

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2017 10:55

Στην επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στη Θεσσαλία, αναφέρεται με δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Δημ. Σιούφας.

Η δήλωση του κ. Σιούφα έχει ως εξής: «Οι πρόσφατες ανακοινώσεις του κ. Federico Regola και του Λεωνίδα Μπακούρα της ΕΠΑ Θεσσαλίας - Θεσσαλονίκης, για την πραγματοποίηση των έργων επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στη Θεσσαλία, στη συνέχεια των ανακοινώσεων του προγραμματισμού του Ιουλίου, προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Γιατί η χρήση φυσικού αερίου είναι πολύ φτηνότερη, δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, προσφέρει θέρμανση και ζεστό νερό, και δίνει δουλειά σε εκατοντάδες επαγγελματίες για εγκατάσταση και συντήρηση.

Αισθάνομαι για μια ακόμα φορά δικαιωμένος και ο ίδιος για την απόφασή μου και τη χρηματοδότηση του μεγαλύτερου αναπτυξιακού προγράμματος που έφερα στη Θεσσαλία και έγινε πραγματικότητα ως υπουργός Ανάπτυξης, ύψους 53 εκατ. ευρώ. Οι υποδομές αυτού του προγράμματος συνεχίζουν να αξιοποιούνται στη Δυτική Θεσσαλία, και θα συνεχίσουν για πολλά – πολλά χρόνια.

Με τις ανακοινώσεις αυτές, τα επόμενα χρόνια, το δίκτυο των 181 χιλιομέτρων θα επεκταθεί στο Μουζάκι, τον Παλαμά και τους Σοφάδες του νομού Καρδίτσας, την Καλαμπάκα Τρικάλων, τον Τύρναβο, την Ελασσόνα, την Αγιά, τον Δήμο Τεμπών, και Φαλάνης του νομού Λαρίσης και Νέας Αγχιάλου του νομού Μαγνησίας.

Επαναλαμβάνω και με αυτή την αφορμή ότι η πραγματοποίηση του έργου επιβάλλει στενή συνεργασία με τους περιφερειάρχες Θεσσαλίας αιρετούς και κρατικούς, τους αντιπεριφερειάρχες των Νομών της Θεσσαλίας, και τους δημάρχους των πιο πάνω πόλεων και βεβαίως την ενδεχόμενη συμπλήρωση των σχεδίων της ΕΠΑ και με άλλες πόλεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass