Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του Facebook

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2016 13:15


Το Facebook είναι η πιο γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο μετρώντας πάνω από ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες. Αρκετοί είναι αυτοί που αφιερώνουν αρκετές ώρες μπροστά από την οθόνη, όχι μόνο για να μιλήσουν με κάποιους φίλους ή να διαβάσουν κάποιες δημοσιεύσεις σε σελίδες, αλλά και να παίξουν.

Το Facebook εδώ και λίγα χρόνια έχει δημιουργήσει μία ειδική πλατφόρμα μέσα σε αυτό, η οποία φιλοξενεί διάφορα παιχνίδια εταιριών τα οποία οι χρήστες δωρεάν μπορούν να παίξουν και να ευχαριστηθούν.

CandyCrash: Ίσως και το πιο διαδεδομένο παιχνίδι μέσα στη σελίδα το οποίο μετρά πάνω από 50 εκατομμύρια επισκέψεις. Σκοπός του παιχνιδιού να βρει ο παίκτης του διάφορους συνδυασμούς κάποιων ειδικών κύβων και σπάζοντας τους να ξεκλειδώσεις τις επόμενες πίστες.

ClashofClans: Ένα παιχνίδι στρατηγικής για μικρούς και μεγάλους. Ο παίκτης μπορεί σε αυτό να χτίσει το δικό του οχυρό και να δημιουργήσει τα δικά του στρατεύματα. Δημιουργώντας συμμαχίες με άλλους παίκτες διεξάγονται επιθέσεις σε άλλα στρατόπεδα και οχυρά, τα οποία αν πέσουν δίνουν χρυσάφι και άλλα αγαθά στον παίκτη τα οποία χιάζεται. Το παιχνίδι σε μηνιαία βάση το παίζουν σχεδόν έντεκα εκατομμύρια παίκτες.  

FarmHeroesSaga: Με αρκετά έντονα χρώματα και θεματολογία του λαχανικά και φρούτα είναι ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια του Facebook. Σχεδόν δέκα εκατομμύρια παίκτες κάθε μήνα προσπαθούν να ξεκλειδώσουν νέες πίστες και να διασκεδάσουν σε αυτό. Θυμίζοντας αρκετά το Candy Crash και την τρίλιζα, ο παίκτης πρέπει να βρει τους σωστούς συνδυασμούς για να σπάσει του κύβους με τα λαχανικά και μαζεύοντας αρκετούς πόντους, να περάσει στην επόμενη πίστα.

CriminalCase: Το πιο γνωστό παιχνίδι μυστηρίου στη σελίδα στο οποίο ο παίκτης, γίνεται ένας σύγχρονος ντετέκτιβ και λύνοντας τους γρίφους προσπαθεί να εξιχνιάσει διάφορα εγκλήματα. Πάνω από πέντε εκατομμύρια χρήστες κάθε μήνα παίζουν το παιχνίδι.

Με το πέρασμα του χρόνου προσθέτονται ακόμα περισσότερα παιχνίδια στην ιστοσελίδα με αναβαθμισμένα γραφικά, τα οποία έχουν ως στόχο να καλύψουν όλες τις προτιμήσεις του κοινού και των χρηστών.

Γιάννης Παπαθανασίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass