To Google Maps προσθέτει αυτοκόλλητα για μαρκάρισμα περιοχών

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2016 19:51


Η πιο γνωστή εφαρμογή χάρτης στον κόσμο για ακόμα μία φορά αναβαθμίζεται. Αυτή τη φορά προσθέτει νέα και ιδιαίτερα αυτοκόλλητα για τους χρήστες με σκοπό να μπορούν να προσανατολιστούν πιο εύκολα. Η νέα αυτή εφαρμογή αφορά τους χρήστες συσκευών Android, αλλά κανείς δεν αποκλείει στο μέλλον να προστεθεί και σε άλλες συσκευές αλλά και στον υπολογιστή.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από μία γκάμα εικοσιτεσσέρων αυτοκόλλητων σχεδίων. Μπορεί κανείς να μαρκάρει το σπίτι του με το σχέδιο ενός δράκου και τον τόπο εργασίας, του με ένα πειρατικό καράβι. Σύμφωνα με την εταιρία η νέα αυτή προσθήκη γίνεται με σκοπό, όχι μόνο τη διευκόλυνση των χρηστών στην εύρεση του προορισμού τους, αλλά και για να δώσει στους χάρτες ένα πιο προσωπικό χαρακτήρα.

Τέτοιου είδους κινήσεις και αλλαγές από την Google έχουν συνηθίσει αρκετοί χρήστες, οι οποίοι βλέπουν την εταιρία να προσπαθεί κάθε φορά για το καλύτερο κάνοντας την καθημερινότητα πιο εύκολη. Στο παρελθόν έχουν παρουσιαστεί και άλλες δημιουργικές και εξυπηρετικές προσθήκες, όπως το Driving Mode με το οποίο μπορεί να επιλέξει ο χρήστης τη διαδρομή επιθυμεί και η εφαρμογή να του βρει τον πιο σύντομο δρόμο, με τη λιγότερη δυνατή κίνηση.

Γιάννης Παπαθανασίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass