Αυτό είναι το νέο iPhone

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2016 21:58

Η παρουσίασή του ξεκινά με τη φωνή του Τζον Άιβι, του βραβευμένου σχεδιαστή της Apple, ο οποίος αναφέρεται στην αλλαγή της κατασκευαστικής διαδικασίας, και τα νέα υλικά που χρησιμοποιούνται στο νέο iPhone. Τα χρώματα στα οποία θα διατεθεί το επόμενο iPhone είναι το νέο "Jet Black", Black, Gold, Silver και Rose Gold.

To iPhone 7 βασίζεται στο iOS 10, «την πιο σημαντική έκδοση του iOS», κατά την Apple. H νέα έκδοση του λειτουργικού των iPhone και των iPad θα ξεκινήσει στις 13 Σεπτεμβρίου.
To νέο iPhone φέρνει αλλαγές στο Home button, το οποίο επανασχεδιάστηκε και κρύβει πίσω του τη μηχανή απτικής ανάδρασης, που αντιδρά διαφορετικά ανάλογα με την πίεση που δέχεται από το δάκτυλο του χρήστη (όπως το Force Touch touchpad στους Mac).

To iPhone 7 θα είναι waterproof, με πιστοποίηση IP67 (αντοχή στο νερό και στη σκόνη).

Ιδιαίτερη αναφορά στην κάμερα 12Mpixel, OIS του νέου τηλεφώνου της Apple, με φακό 7 στοιχείων και aperture f/1.8, ταχύτερο αισθητήρα κατά 60% σε σχέση με την κάμερα του προγενέστερου μοντέλου. Επίσης, το φλας υποστηρίζεται από ένα σύστημα 4 LED. Η Apple αναφέρθηκε στην αξιοποίηση της τεχνολογίας machine learning στον επεξεργαστή εικόνας στο iPhone 7 για την αναγνώριση των αντικειμένων της λήψης (σε 25ms).

Η FaceTime HD camera υποστηρίζει λήψεις στα 7Mpixel και διαθέτει τεχνολογία αυτόματης σταθεροποίησης εικόνας.

H dual lens camera θα εξοπλίσει το μεγαλύτερο μοντέλο, iPhone 7 Plus (ευρυγώνιος φακός και τηλεφακός), με τον Φιλ Σίλερ, επικεφαλής Marketing της εταιρείας, να επιδεικνύει φωτογραφίες υπό διαφορετικές συνθήκες φωτισμού, με δυνατότητα ρύθμισης του βάθους πεδίου σε πραγματικό χρόνο, «ένα χαρακτηριστικό που πολλές καλές DSLR δεν διαθέτουν για τη λήψη καλύτερων πορτραίτων» και δυνατότητα zoom (2Χ optical, έως 10X digital).

Χρειάστηκε θάρρος, είπε ο Φ.Σίλερ για να εγκαταλείψουμε τη στάνταρτ υποδοχή του μικροφώνου. Το iPhone 7 θα υποστηρίζει την ασύρματη μετάδοση ήχου στα ακουστικά, παρά τη δυσκολία του εγχειρήματος. H Apple ανακοινώνει τα νέα ασύρματα Apple Airpods, earpods σχεδιασμένα από τον Άιβι, με τσιπ W1 για την ασύρματη δικτύωση. Τα νέα ακουστικά έχουν σειρά αισθητήρων και μικρόφωνο που τους επιτρέπουν τον έλεγχο της αναπαραγωγής μουσικής μέσω εντολών προς την ψηφιακή βοηθό Siri, την εκκίνηση της λειτουργίας τους μόνο όταν φοριούνται, με αυτονομία 5 ωρών με μια φόρτιση, χωρίς να χρειαστεί ζεύξη με το iPhone, παρά μόνο η επιλογή Connect. Τα πρώτα ασύρματα earpod της Apple θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ στα τέλη Οκτωβρίου, αντί 159 δολαρίων.

Εκτός από τα earpods, η Apple ανακοίνωσε νέες σειρές ακουστικών από την εξαγορασθείσα Beats.

Το iPhone 7 βασίζεται στο νέο Α10 τσιπ και έχει αυξημένη αυτονομία σε σχέση με τα προγενέστερα μοντέλα: 13 ώρες ασύρματης μετάδοσης βίντεο στο iPhone 7 και έως και 14 ώρες στο iPhone 7 Plus. Για την ασύρματη μετάδοση μουσικής, τα νέα μοντέλα αντέχουν 40 και 60 ώρες αντίστοιχα.

Αμφότερα τα μοντέλα θα διατεθούν με χωρητικότητα 32GB, 128GB και 256GB. Οι τιμές για τα νέα iPhone στις ΗΠΑ ξεκινούν από τα 649 δολάρια. Οι τιμές για το iPhone 7 Plus ξεκινούν από τα 769 δολάρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass