FAN FICTION: Ιππότες, σαμουράι και βίκινγκς μάχονται για την τιμή τους

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2017 18:28

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι παίκτες ζούνε τον πυρετό του For Honor, του νέου παιχνιδιού της Ubisoft για Windows, PlayStation 4 και Xbox One.

Σε αυτό το ομαδικό (multiplayer) παιχνίδι,  ο παίκτης έχει να διαλέξει ανάμεσα σε τρεις κατηγορίες χαρακτήρων: Τους ιππότες, τους σαμουράι και τους βίκινγκς. Η κάθε κατηγορία έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και κόλπα, όπου ο παίκτης καλείται να μάθει να χρησιμοποιεί σε επικές μονομαχίες.
Πέρα από τις μονομαχίες, υπάρχουν και ομαδικές αποστολές με αντίπαλους πραγματικούς παίκτες που παίζουν online από κάποιο άλλο σημείο του πλανήτη.
Ένα μεγάλο υπέρ στο παιχνίδι είναι ότι μπορείς να αλλάζεις τις πανοπλίες και τα όπλα των πολεμιστών σου, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε αποστολής. Πέρα από αυτό, το παιχνίδι παρουσιάζει την «Τέχνη του Πολέμου» (Art Of Battle), που ουσιαστικά είναι μια σειρά από οδηγίες και τεχνικές για να αντεπεξέλθεις καλύτερα στις αποστολές σου. Για παράδειγμα, μαθαίνεις να μπλοκάρεις σωστά τις επιθέσεις του αντιπάλου, να χειρίζεσαι όπλα με ρεαλιστικό τρόπο και να σπάζεις την άμυνα του εχθρού.
Το παιχνίδι διαδραματίζεται κάπου στο Μεσαίωνα, όπου η «κακιά» της ιστορίας είναι η πολέμαρχος Απολύων, η οποία βάζει αντιμέτωπους τους τρεις λαούς, τους ιππότες, τους σαμουράι και τους βίκινγκς, μέσα από μια σειρά από ίντριγκες και δολοπλοκίες, με σκοπό να αναδειχθεί ο δυνατότερος ανάμεσά τους. Στην πορεία, μετά από έναν επταετή ανελέητο πόλεμο μεταξύ τους, οι μαχητές αντιλαμβάνονται ποιος είναι ο κοινός εχθρός τους και ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βάλουν ένα τέλος στα σχέδια της κακιάς πολέμαρχου.
 Η κατασκευή του παιχνιδιού ξεκίνησε πέντε χρόνια πριν και οι δημιουργοί του έδωσαν μεγάλη βαρύτητα στην ιστορική ακρίβεια με την οποία παρουσιάζονται οι χαρακτήρες, ο εξοπλισμός τους και το περιβάλλον τους. Ο κόπος τους, όμως, δικαιώθηκε απόλυτα, καθώς το παιχνίδι βρίσκεται εδώ και τρεις εβδομάδες στην κορυφή της κατάταξης των παιχνιδιών με τις περισσότερες πωλήσεις.
Η επίσημη (πιο πρόσφατη) λίστα έχει ως εξής:

1. For Honor
2. Sniper Elite 4
3. GTA 5
4. FIFA 17
5. Battlefield 1
6. Resident Evil 7
7. Call of Duty: Infinite Warfare
8. Rocket League
9. Forza Horizon 3
10. Watch Dogs 2

 

• Επιμέλεια: Γιάννης Νικολάου
nikolaou.animator@gmail.com

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass