Η Apple θα ελέγχει τη θερμοκρασία του σπιτιού σας

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2015 12:23


Ένα νέο πολύ χρήσιμο μηχάνημα για κάθε σπίτι θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο στην Βρετάνια και λίγο αργότερα και σε άλλες χώρες με το όνομα EVERoomHomeKit.

Δημιούργημα της εταιρίας Elegatoσε συνεργασία με την Apple θα προσφέρει στο σπίτι σας την εξυπνάδα που χρειάζεται ώστε πάντοτε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ασφάλεια.

Ένα μηχάνημα με αισθητήρες μεγάλου εύρους θα διαχειρίζεται την κατάσταση της οικείας σας. Σύμφωνα με τις δηώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας δρ. Μάρκους Φέστ ,Είναι η αρχή για κάτι πολύ μεγάλο και είμαστε συναρπασμένοι που είμαστε κομμάτι όλου αυτού.

Το σύστημα της εταιρίας θα ονομάζεται EVERoomκαι θα λειτουργεί με Bluetooth και το πρόγραμμα HomeKitAppτης Apple, ώστε να μην επιβαρύνεται η γραμμή του internet.

ToEVERoomθα αποτελείται από το EVEDoorandWindow, το EVEWeatherκαι το EVEEnergy, κάθε ένα με ξεχωριστές λειτουργίες και δυνατότητες.

EVE Door and Window

Επισημαίνει στο κάθε κάτοικο για το ποιος μπαίνει και βγαίνει από το σπίτι καθώς και του υπενθυμίζει αν έχει ξεχάσει να κλειδώσει παράθυρα και πόρτες ώστε να το κάνει.

EVE Weather

Ελέγχει τη θερμοκρασία του δωματίου και πώς αυτή κυμαίνεται καθώς και την υγρασία αλλά και τη πίεση του αέρα στο χώρο.

EVE Energy

Επισημαίνει στον κάτοικο για το πόση ενέργεια ξοδεύει η κάθε ηλεκτρονική συσκευή. Είναι κατάλληλο για αυτούς που ξεχνούν ανοιχτά φώτα το βράδυ ή το σίδερο στη πρίζα καθώς μια σήμανση του υπενθυμίζει να το απενεργοποιήσει.

Μπορεί να το χειριστεί ο καθένας μέσο της συσκευή του iPhnone,iPadκαι iPod. Ολόκληρο το σύστημα κοστολογείται περίπου στα 80 δολάρια.

Γιάννης Παπαθανασίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass