MARQUEZ:

Δεν έχω δίπλωμα μοτοσικλέτας

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2018 16:57

Και όμως αυτό απάντησε ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής και συνέχισε ότι αν δεν είναι κλειστά events απαγορεύεται να οδηγεί στον δρόμο. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Απαντήσεις σε αρκετούς οπαδούς του έδωσε ο Marc Marquez μέσω του instagram, με τον Ισπανό πάντως να είναι προσεχτικός στις απαντήσεις που έδωσε. Ίσως η αμέσως επόμενη- μετά το δίπλωμα- πιο ενδιαφέρουσα ερώτηση από αυτές που του έκαναν, ήταν αυτή που τον ρώταγε ένας οπαδός του αν υπάρχει περίπτωση να τον δούμε ποτέ στην Yamaha.


«Τα πάω καλά στην Honda... δεν σκέφτομαι την Yamaha και για την ώρα δεν θέλω ν’ αλλάξω ομάδα. Πολλοί έλεγαν ότι θα έφευγα πέρυσι, αλλά είμαι χαρούμενος στην Honda». Ο Marquez μίλησε και για την πορεία της ανάρρωσή του από το χειρουργείο που έκανε στον ώμο του. «Τα πάω καλύτερα. Πονάει όταν κουνιέμαι, αλλά είναι καλύτερα. Κάνω φυσιοθεραπείες. Δεν έχω ακόμα δύναμη και υποφέρω». «Στη Μαλαισία δεν θα είμαι στο 100% αλλά είναι σημαντικό να είμαι εκεί για να γνωρίσω τη μοτοσικλέτα και να προετοιμαστώ για το ‘19». Τι δώρο θα ήθελε να του φέρει ο Αγ. Βασίλης; «Είμαι χαρούμενος και δεν θέλω τίποτα. Δεν χρειάζομαι κάτι άλλο. Απλά θέλω να επιστρέψω. Αυτό ζήτησα σαν δώρο από τον Αγ. Βασίλη. Να γίνω καλά γρήγορα». Τις γιορτές των Χριστουγέννων προτιμά να τις περάσει οικογενειακά, αρνούμενος ευγενικά και κάποιες προσκλήσεις που είχε από οπαδούς του. «Δεν μπορώ να έρθω στη Γαλλία γιατί κάθε χρόνο θέλω να είμαι με την οικογένειά μου και με φίλους τα Χριστούγεννα. Άλλωστε όλο τον χρόνο τους βλέπω λίγο». «Οσο για σκι στην Ανδόρρα, ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά στην κατάστασή μου δεν μπορώ να το ρισκάρω». Τέλος αποκάλυψε ότι δεν έχει δίπλωμα οδήγησης μοτοσικλέτας, απαντώντας σε ερώτηση για το τι μοτοσικλέτες έχει στο γκαράζ του. «Ακόμα δεν έχω δίπλωμα και δεν κάνω πλάκα. Είναι αλήθεια! Δεν έχω δίπλωμα οδήγησης μοτοσικλέτας και είναι κάτι που πρέπει να το διευθετήσω στο μέλλον». Κι έκλεισε τη συζήτηση στέλνοντας τις ευχές του για τις γιορτές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass