Διαθέσιμο το Windows 10 από τις 29 Ιουλίου

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2015 18:59


Όπως όλα δείχνουν η μεγάλη μέρα έφτασε και αύριο τα Windows 10 επισήμως θα είναι διαθέσιμα για όσους χρήστες μπορούν να τα έχουν δωρεάν αλλά και λίγο αργότερα για αυτούς που θέλουν να τα αγοράσουν. Μετά από μία μεγάλη κούρσα και κόντρα με το χρόνο, η Windows όπως ανακοινώνει και στην ιστοσελίδα της τα κατάφερε και είναι έτοιμη να δώσει σε όλους μια ξεχωριστή εμπειρία.

Η κοινότητα του Windows Insider βοήθησε σε όλον αυτό τον αγώνα, ώστε πολύ σύντομα να καταφέρουν να λυθούν όλα τα προβλήματα τα οποία υπήρχαν. Εκατομμύρια χρήστες προσφέρθηκαν να το δοκιμάσουν πριν απ όλους, ώστε να δουν πιθανά λάθη και δίνοντας σωστές πληροφορίες στην εταιρία, να μπορέσει αυτή να τα διορθώσει.

Αναλυτικά και συνοπτικά τι μπορούμε να δούμε από αύριο στον υπολογιστή μας όταν το σηματάκι τις windows είναι σε θέση να κάνει την εγκατάσταση του νέου λογισμικού.

  • Θα υπάρχει μία διευρυμένη μορφή του Star Menu, η οποία θα επιτρέπει το καρφίτσωμα πολλών εφαρμογών και όχι μόνο ως εικονίδια, ώστε με ένα κλικ να εμφανίζεται άμεσα και γρήγορα ότι επιθυμεί ο χρήστης.
  • Η εκκίνηση του υπολογιστή αλλά και η επαναφορά αυτού θα γίνεται πολύ πιο γρήγορα απ ότι συμβαίνει τώρα.
  • Μέσο του νέου προγράμματος πλοήγησης στο διαδίκτυο Windows Edge, μπορούν πλέον οι χρήστες να μοιράζονται άμεσα σημειώσεις , να αποθηκεύουν προσωρινά αρχεία, να διαβάζουν κείμενα σε πολύ γρήγορο χρόνο.
  • Το πρόγραμμα Cortana, επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε βασικές ενέργειες χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να εγκαταλείψει της διεργασίες του στον υπολογιστή.
  • Θα επιτρέπετε να υπάρχουν έως και τέσσερα προγράμματα ταυτόχρονα ανοικτά στην αρχική οθόνη του υπολογιστή, τα οποία θα βρίσκονται τοποθετημένα σε μορφή πάζλ χωρίς το ένα να καλύπτει το άλλο.
  • Θα υπάρχει ανανεωμένο το Windows Store με πολλές νέες εφαρμογές.
  • Προστέθηκε η δυνατότητα αυτόματης προσαρμογής οθόνης.
  • Για όσους απολαμβάνουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης του Xbox με το Windows 10 για να απολαμβάνετε τα κάθε παιχνίδι όπου και να βρίσκεστε.

Ι.Π

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass