7 παιχνίδια για κινητό που μπορείτε να παίξετε στο διάλειμμα σας

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2019 12:39 | Τελευταία ενημέρωση: 18 Ιουν 2019 11:29

7 παιχνίδια για κινητό που μπορείτε να παίξετε στο διάλειμμα σας

Υπάρχουν πλέον σήμερα εκατοντάδες εφαρμογές για το κινητό μας τηλέφωνο που μπορούν να μας κάνουν να περάσουμε πολύ ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μας και να αντιμετωπίσουμε την ανία.

Τα παιχνίδια φυσικά έχουν τον πρώτο λόγο εδώ.  Υπάρχουν παιχνίδια που βασίζονται σε ιδέες τρομακτικά απλές. Πολλές φορές είναι εύλογο να αναρωτηθεί κανείς πως μια τόσο απλή και μικρή εφαρμογή καταφέρνει να γίνει τόσο δημοφιλής στο διαδίκτυο. Ένα παιχνίδι για να είναι επιτυχημένο δεν χρειάζεται πάντα να διαθέτει καταπληκτικά γραφικά και ήχο, αλλά απλά και μόνο να είναι διασκεδαστικό. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε το «φιδάκι» της Nokia. Δημιουργήσαμε μία λίστα από εφτά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε από το κινητό σας τηλέφωνο και τα οποία σας προτείνουμε γιατί πιστεύουμε πως θα τα βρείτε αρκετά διασκεδαστικά. Κάποια από τα παιχνίδια αυτά τα κατεβάζετε στη συσκευή σας από το Google Play ή το App Store, ενώ άλλα παίζουν απευθείας στο φυλλομετρητή σας και μπορείτε να τα παίξετε και από τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή.

1. Crossy Road

Πρόκειται για ένα ισομετρικό παιχνίδι από Αυστραλούς δημιουργούς. Ο παίκτης ελέγχει αρχικά ένα κοτόπουλο το οποίο διασχίζει το δρόμο. Θα σας θυμίσει το ανέκδοτο με την κότα που πέρασε το δρόμο, γιατί κάπου εκεί βασίζεται η όλη ιδέα. Ουσιαστικά θα πρέπει να συγχρονίσετε τις κινήσεις σας, ώστε να αποφύγετε αυτοκίνητα και φορτηγά, με σκοπό να περάσετε στην άλλη άκρη του δρόμου.  Παράλληλα μπορείτε να μαζεύετε κέρματα με τα οποία στη συνέχεια αγοράζετε τυχαίους χαρακτήρες, για τους οποίους υπάρχει μεγάλη ποικιλία, από μονόκερους,  μάγους,  ψύλλους, έως φάλαινες κλπ. Δεν είναι πρωτότυπη ιδέα, αλλά ουσιαστικά ένα remake του κλασικού “Frogger”.

2 . QuizUp

Μιλάμε για ένα παιχνίδι με ρωτήσεις σε στυλ Trivial Pursuit. Μπορείτε να  αντιμετωπίσετε άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο στα θέματα που σας ενδιαφέρουν.  Aυτή τη στιγμή υπάρχουν 680 θέματα σε 14 κατηγορίες και συνεχώς προστίθεται νέο υλικό με ενημερώσεις της εφαρμογής. Aν θέλετε επίσης, μπορείτε να στείλετε και τις δικές σας ερωτήσεις. Yπάρχουν 7 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και όσο πιο γρήγορα απαντήσετε σε αυτές, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζετε. Η ταχύτητα εδώ μετράει.

3. 94%

Άλλο ένα παιχνίδι με ερωτήσεις γνώσεων, αλλά πριν πείτε το οτιδήποτε θα σας πούμε πως είναι αρκετά διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Οι κατηγορίες εδώ περιλαμβάνουν ενότητες όπως “επικίνδυνα επαγγέλματα”, “ πράγματα που απαιτούν εισιτήριο” κλπ,  για τα οποία πρέπει να απαντήσετε τις πιο δημοφιλείς απαντήσεις.  Είστε αρκετά μεγάλοι για να θυμάστε τις “κόντρες” με τον Βλάσση Μπονάτσο ή το ¨Κόντρα Πλακέ” με τον Σπύρο Παπαδόπουλο μήπως; Σε κάθε επίπεδο υπάρχουν τρία διαφορετικά θέματα και χρειάζεται να ολοκληρώσετε μόνο το ένα για να προχωρήσετε. Κάθε τρίτο θέμα είναι μία φωτογραφία, κάτι που κάνει το παιχνίδι ουσιαστικά λιγότερο επαναλαμβανόμενο.

4. Entaglement

Το κατάλληλο παιχνίδι για να παίξετε όταν αισθάνεστε αγχωμένοι. Ακόμα και αν δεν σας αρέσουν τα παζλ. Σκοπός σας είναι να δημιουργήσετε το μεγαλύτερο δρόμο μέσα από εξάγωνα. Τα εξάγωνα αυτά δημιουργούνται τυχαία, αλλά σας δίνουν πολλές επιλογές ενεργειών, πράγμα που τελικά δεν φτάνει σε σημείο να γίνεται εκνευριστικό. Η χαλαρωτική μουσική που παίζει στο φόντο είναι όλα τα λεφτά.

5. Dicewars

Το Dicewars  αποτελεί ένα συνδυασμό του κλασικού Risk και άλλων παιχνιδιών στρατηγικής, προσφέροντας γρήγορες παρτίδες που διαρκούν το πολύ 10 λεπτά. Ο χάρτης δημιουργείται τυχαία με αποτέλεσμα να μην υπάρχουνε ποτέ όμοια παιχνίδια. Το παιχνίδι είναι αρκετά εθιστικό και θα κρατήσει τα μάτια σας καρφωμένα στην οθόνη από την αρχή ως το τέλος.

6. Mega Fortune

Το Mega fortune είναι ένα διαδικτυακό φρουτάκι,  ένα από τα πιο δημοφιλή και μυθικά που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Το παιχνίδι παίζεται σε πέντε τροχούς γεμάτος με σύμβολα πλούτου, όπως γιοτ, γρήγορα αυτοκίνητα, σαμπάνιες κλπ.  Πρόκειται για ένα από τα πιο καλοφτιαγμένα παιχνίδια του είδους με μπόνους παιχνίδια και τεράστια τζακ-ποτ, στην περίπτωση που παίζετε με πραγματικά χρήματα. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητο, καθώς μπορείτε να παίξετε και δωρεάν όσες ώρες θέλετε, στο casino.org.gr ή σε κάποια άλλη αντίστοιχη ιστοσελίδα.

7. Dino Run

Εδώ ελέγχετε ένα δεινόσαυρο και σκοπός σας είναι να τρέξετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε, καθώς πλησιάζει η αποκάλυψη των δεινοσαύρων που μπορεί να σας καταστρέψει. Καθοδόν φροντίστε να μαζέψετε όσο φαγητό βρίσκετε μπροστά σας, προκειμένου να μεγιστοποιήσετε τους πόντους σας και να προχωρήσετε σε υψηλότερα επίπεδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass