Ανανεωμένο Google Translate που μεταφράζει μέσω εικόνας

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2015 21:21

H νέα εφαρμογή του Google Translate για τα κινητά είναι γεγονός και φέρνει νέες μοντέρνες και φουτουριστικές λειτουργίες βγαλμένες από ταινίες φαντασίας. Είναι διαθέσιμο για κινητά αυτή τη στιγμή στα ηλεκτρονικά καταστήματα και ο καθένας μπορεί να τα κατεβάσει.

Διαφέρει με τις παλιότερες εκδόσεις, ως προς τη λειτουργία, την κατασκευή αλλά και τις δυνατότητες. Η εφαρμογή από τη στιγμή που θα την εγκαταστήσεις στη συσκευή σου, έχει αυτομάτως 7 γλώσσες αλλά και την δυνατότητα επέκτασης σε άλλες 20. Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι, είναι προγραμματισμένο με μικροτσίπ νευρώνες που της δίνουν τη δυνατότητα της αυτόματης μετάφρασης από μία εικόνα και μόνο.

Τι ακριβώς είναι αυτό; θα αναρωτηθεί κανείς εύλογα. Η νέα αυτή εφαρμογή έχει σχεδιαστεί πάνω σε τρείς διαφορετικές στρώσεις, την εξωτερική, τη μεσαία και την εσωτερική. Η εσωτερική είναι αυτή που επεξεργάζεται, η μεσαία είναι αυτή που θα ανταλλάξει όλες τις πληροφορίες και η εξωτερική θα δώσει το αποτέλεσμα.

Ο κάθε χρήστης μπορεί να λειτουργήσει για πρώτη φορά την εφαρμογή με διαφορετικό τρόπο. Δεν χρειάζεται να γράψει τη λέξη που θα δει σε μια πινακίδα ώστε να βρει τη μετάφραση, πολύ απλά με τον τρόπου που αναφέρθηκε πιο πάνω και είναι προγραμματισμένη επιτρέπει με τη καταγραφή οθόνης είτε φωτογραφία είτε βίντεο, να έχει αυτόματη μετάφραση μέσο εικόνας.

Ένα αρκετά εύχρηστο εγχειρίδιο, για όποιο θέλει να ταξιδέψει σε μία ξένη χώρα της οποία δεν γνωρίζει τη γλώσσα, αλλά θέλει και να απαλλαγεί από διάφορους χάρτες και λεξικά για να καταφέρει να συνεννοηθεί.

Link : https://www.youtube.com/watch?v=06olHmcJjS0

Ι.Π

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass