Επενδύει σε χώρες της Ασίας η Rovio

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2015 20:11

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το πρακτορείο Reuters, η Φιλανδική εταιρία Rovio η οποία έχει δημιουργήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα και Tablet σκοπεύει να επεκταθεί σε τοπικό επίπεδο αυτή τη φορά. Βλέποντας το νέο της παιχνίδι «Angry Birds 2» να έχει μέσα σε ένα διάστημα 20 ημερών περισσότερους από 40 εκατομμύρια παίκτες θέλει να επεκταθεί, και αν επιστρέψει στο χώρο μετά τις βαριές απώλειες που τις έφερε ο περασμένος χρόνος ύψος 73% των εσόδων και την μείωση 110 θέσεων εργασίας.

Έτσι σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Alex Lambeek , επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στο Κίνα η οποία κατέχει το ένα τρίτο των παικτών του «Angry Birds 2» αλλά και των τεράστιο αριθμό των ενός δισεκατομμυρίου παικτών από το 2009 που κυκλοφόρησε το πρώτο της παιχνίδι. Έτσι χωρίς να χάσει χρόνο προσέλαβε ένα πολύ γνωστό ηθοποιό της χώρας, τον Li Yifeng με τον οποίο θα μπορούν οι παίκτες να παίξουν μαζί του.

Αυτή τη στιγμή η εταιρία έχει στραμμένα τα βλέμματα και στην Ταιβάν οπού εκατομμύρια παίκτες συνδέονται και παίζουν μέσο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και φυσικά στην Ινδία όπου περισσότεροι από 500.000 χρήστες παίζουν το παιχνίδι. Έτσι στοχεύει στο γεγονός ότι θα φουντώσει και πάλι το ενδιαφέρον τους, για τον κόσμο των ιπτάμενων πουλιών μαχητών και η πρώτη ταινία της εταιρίας η οποία θα κυκλοφορήσει το Μάιο του 2016, θα είναι μια επιτυχία.

I.Π

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass