Τρομοκρατική επίθεση σε τουρνουά Esports

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2015 11:37 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Αυγ 2015 11:42

 

Ένα οργανωμένο τρομοκρατικό χτύπημα, ετοίμαζαν δύο νεαροί στη Βοστόνη στους τελικούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του παιχνιδιού Pokemon, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των Εsports.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του αστυνομικού τμήματος της Βοστόνης στις 20 Αυγούστου, ανακαλύφθηκε από αστυνομικός η παρενόχληση και η απειλή σε σχόλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, από δύο νέους ανθρώπους. Ήτανε πεπεισμένοι ότι θέλουν να βλάψουν όσους παραβρίσκονταν στους τελικούς, σύμφωνα με τα σχόλια τους.

Η αστυνομία σε συνεργασία με τους υπεύθυνους ασφαλείας του χώρου, διεξήγαγε συνεχούς και αυστηρούς ελέγχους. Μετά από λίγες ώρες προσπάθησαν να περάσουν από την είσοδο δύο ύποπτα άτομα ηλικίας 18 και 27 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν ως ύποπτη, και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε η ενοχή τους και η απόπειρα τρομοκρατικού χτυπήματος. Οι δυο νέοι προερχόμενοι από την Ιόβα, συνελήφθησαν για οπλοκατοχή καθώς βρέθηκαν επάνω τους μια καραμπίνα Renigton , ένα πολυβόλο DPM AR-15, εκατοντάδες σφαίρες και ένα κυνηγητικό μαχαίρι.

Ι.Π

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass