Έρχεται το GamingYoutube της Google σε Η.Π.Α και Ηνωμένο Βασίλειο

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2015 17:47

 

Σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες που κυκλοφορούν, σήμερα 26 Αυγούστου ενδέχεται να κυκλοφορήσει η νέα gaming ιστοσελίδα της Google, με όνομα Gaming Youtube. Αποκλείστηκα σχεδιασμένη και δημιουργημένη για όλους τους οπαδούς των παιχνιδιών, θέλει να κατακτήσει την ηγετική θέση στο χώρο και φυσικά να ανταγωνιστεί το Twitch.tv της Amazon.

H Google εστιάζει στην επιτυχία πολλών youtuber, οι οποίοι εδώ και αρκετό καιρό παίζοντας παιχνίδι, έχουν κερδίσει εκατομμύρια οπαδούς. Έτσι δημιουργεί ένα νέο χώρο μόνο για αυτούς και τις εταιρίες παιχνιδιών, ώστε να συγκεντρώσει όλο το ενδιαφέρον μέσα σε ένα ισότοπο ο οποίος υπολογίζεται ότι θα έχει εκατομμύρια επισκέψεις σε καθημερινή βάση.

Με την προσθήκη ούτε λίγο, ούτε πολύ 25.000 παιχνιδιών, το καθένα με την ξεχωριστή του σελίδα και στην οποία θα υπάρχουν διάφορες ζωντανές μεταδώσεις (streams),youtubers και φυσικά το ίδιο το κοινό το οποίο θα αλληλεπιδρά με αυτό.

Ίσως και να έρχεται μία νέα εποχή στον κόσμο του ηλεκτρονικού παιχνιδιού, μια Google που θέλει να πάρει τη πρώτη θέση από την Amazon, και ένα Twitch.tv το οποίο θέλει να ανταγωνιστεί για να κρατήσει ψηλά το όνομα του το Gaming Youtube. Είναι ένας τεράστιος ανταγωνισμός ο οποίος θα συναρπάσει.

H νέα ιστοσελίδα θα κυκλοφορήσει αρχικά σε Η.Π.Α και Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά πολύ σύντομα και γρήγορα θα έχουν πρόσβαση όλα τα μέρη του κόσμου, στα οποία σήμερα είναι ανοιχτό το Youtube.

Γιάννης Παπαθανασίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass