Dovizioso: Κανένα περιθώριο για λάθη

Rossi: Μου έλειψε η Μ1

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2020 13:19

Ο Andrea Dovizioso τονίζει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη σε μια τόσο «συμπιεσμένη» αγωνιστική χρονιά και ότι πρέπει κανείς να είναι προετοιμασμένος τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

«Επιτέλους επιστρέφουμε στη δράση», ξεκίνησε να λέει ο Dovi. «Η ανακοίνωση του Ημερολογίου μάς επιτρέπει να προετοιμαστούμε έχοντας κατά νου μια συγκεκριμένη ημερομηνία». «Προπονήθηκα πολύ όλο αυτό το διάστημα, αλλά χωρίς να ξέρω αν και πότε θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε και πάλι τους Αγώνες».
«Η σεζόν σίγουρα θα είναι γεμάτη προκλήσεις και όλοι θα πρέπει να διαχειριστούν τη νέα κατάσταση. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε δύο συνεχόμενους Αγώνες στην ίδια πίστα». «Θα πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτό όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά. Εξάλλου με τόσους Αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη».
«Τώρα δεν βλέπω την ώρα να ανέβω και πάλι στη σέλα της μοτοσικλέτας μου και να βρεθώ με την ομάδα, ώστε να επιστρέψουμε στη δράση». Ο Valentino Rossi θα μπορέσει, επιτέλους, να ξεκινήσει την 25η του σεζόν στα GP φέτος, μετά την ανακοίνωση του νέου Ημερολογίου Αγώνων.
«Νομίζω ότι όλοι ένιωσαν καταπληκτικά βλέποντας το νέο Ημερολόγιο», σχολίασε ο Valentino Rossi. «Όλοι, οι ομάδες, εμείς, οι οπαδοί... όλοι νιώσαμε μια ανακούφιση».
«Μου έλειψε πολύ η M1 μου. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και σε τι επίπεδο είμαστε, μιας και έχει περάσει καιρός από τότε που κάναμε το τελευταίο τεστ».«Σίγουρα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε και πάλι μπροστά και για να δώσουμε στους οπαδούς έναν λόγο να συντονιστούν και να πανηγυρίσουν για εμάς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass