Ο Φ. Χατζημιχάλης, νέος πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2014 17:55 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:09

 

Ο Λαρισαίος πρώην υφυπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Φώτης Χατζημιχάλης είναι ο νέος πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθ. Τσαυτάρη.

Στο 7μελές ΔΣ μετέχει μεταξύ άλλων και ο γεωπόνος κ. Κώστας Αναγνώστου, στέλεχος του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου.

Το νέο ΔΣ ανέλαβε χθές επίσημα τα καθήκοντά του.

ΤΟ ΙΓΕ

Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.) είναι ο κατά νόμον διαχειριστής του Κληροδοτήματος Συγγρού, άρα, και του ομωνύμου δάσους και υπάγεται στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 

Έργο του ΙΓΕ είναι η προσφορά γεωργικής και κηπουρικής εκπαίδευσης με ταυτόχρονη προστασία της περιουσίας του Κληροδοτήματος, δηλ., του δάσους, των καλλιεργειών, των διατηρητέων κτισμάτων.

Σκοπός του ΙΓΕ είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας και στην άνοδο του επαγγελματικού και πολιτιστικού επιπέδου των ελλήνων αγροτών

- Με τη λειτουργία σχολείων αγροτικής εκπαίδευσης, την οργάνωση σεμιναρίων, την προώθηση εφαρμοσμένης έρευνας και παραγωγής πολλαπλασιαστικού υλικού φυτικών ειδών, την οργάνωση βιβλιοθήκης και γενικότερα την ανάπτυξη κάθε δραστηριότητας που βελτιώνει το επίπεδο ζωής του Έλληνα γεωργού και εκσυγχρονίζει την ελληνική γεωργία.

-Με τη συνεργασία των υπηρεσιών και ιδρυμάτων του ΥΠΑΑΤ, των γεωτεχνικών σχολών και γενικότερα των φορέων – οργανώσεων που συνδέονται με τη γεωργία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass