ΕΝΤΟΝΕΣ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Χωρίς ίντερνετ η Βερδικούσια!

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2015 15:31

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Έντονες και συνεχείς είναι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Βερδικούσιας, που «φωνάζουν», αφού εδώ και κάποιες ημέρες δεν υπάρχει ίντερνετ στο γνωστό ορεινό «κεφαλοχώρι» της επαρχίας Ελασσόνας!

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιοποίησαν έντονα ενοχλημένοι στην «Ε», η ευθύνη ανήκει στον πρόεδρο της κοινότητας κ. Ρήγα Παπαγεωργίου που διέκοψε αδικαιολόγητα και αυθαίρετα την παροχή ρεύματος στη σχετική εγκατάσταση (βρίσκεται στα τελευταία σπίτια του χωριού), με αποτέλεσμα η Βερδικούσια…να «φύγει» ξαφνικά από το χώρο της τεχνολογίας και του διαδικτύου!

Χαρακτηριστικά, τα όσα «κατέθεσαν» στην «Ε» ο κοινοτικός σύμβουλος και πρώην έπαρχος Ελασσόνας κ. Χρήστος ΜΙχαλές, αλλά και άλλοι διαμαρτυρόμενοι πολίτες: «Απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει στη Βερδικούσια. Αυθαίρετα, ο πρόεδρος διέκοψε την παροχή ρεύματος και το χωριό έμεινε ξεκρέμαστο, χωρίς ίντερνετ. Επικαλείται δικούς του λόγους. Ανεπίτρεπτες τέτοιες συμπεριφορές. Ζητάμε από την δημοτική αρχή Ελασσόνας να τον επαναφέρει στην τάξη. Ζούμε σε πολιτισμένη κοινωνία και σήμερα το ίντερνετ είναι απαραίτητο εργαλείο για όλους και μάλιστα σε ένα ορεινό χωριό, όπως η Βερδικούσια».

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, κάποιοι Βερδικουσιώτες δεν αποκλείεται να προσφύγουν και στη δικαιοσύνη για να βρεθεί λύση στο θέμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass