Γαστήρ και έντερα

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2016 10:57

*Οι αρμόδιοι το γνωρίζουν, το ανέδειξε και η εφημερίδα- δεν έδειξαν πάντως να συγκινούνται ιδιαιτέρως: «μα τι γράφετε, πράγματα που δεν ξέρουμε;» Ναι αλλά ο κανόνας αναφέρει σαφώς ότι αν δημοσιοποιηθεί κάτι για το οποίο φέρουμε ευθύνη, τουλάχιστον πρέπει να παρουσιάσουμε μια κάποια δικαιολογία, ακόμη κι αν το διορθώσουμε αμέσως. Δεν γίνεται να το καταπίνουμε, όσο μεγάλη γαστέρα κι αν διαθέτουμε, όσο επίμηκες να είναι το έντερό μας.

Η πανεπιστημιακή γαστρεντερολογική της Λάρισας παραμένει λοιπόν υποστελεχωμένη, εντυπωσιακή η εικόνα της έλλειψης γιατρών. Και να και η εμπλοκή που προκλήθηκε καθώς, από λάθος, δεν συμπεριλαμβάνεται στην προκήρυξη προσλήψεων που ανακοίνωσε το υπουργείο.

                                                                   ***

*Ο καθηγητής Καψωριτάαατσης, ο Κρητικός, επήγε εις τον κομαντάντε Νέστορ. Και ήντα του απάντησε; Όπως μαθεύτηκε, ο διοικητής είπε ότι έχει στείλει έγγραφο στο υπουργείο ζητώντας συμπληρωματική προκήρυξη για 2 θέσεις γαστρεντερολόγων, αλλά προβληματίζεται γιατί κανονικά πρέπει να τις αντικαταστήσει με 2 άλλες θέσεις γιατρών, που πρέπει να περικόψει. Εν ολίγοις, πετάει το μπαλάκι στο υπουργείο.

                                                                ***

*Λέγεται όμως ότι έχουν ήδη εκδοθεί συμπληρωματικές προκηρύξεις, τροποποιημένες για δύο άλλες ΥΠΕ, χωρίς αντικαταστάσεις θέσεων. Οπότε…

Όποτε, εν αναμονή της συμπληρωματικής προκήρυξης και για να γίνει αυτή πραγματικότητα, μήπως πρέπει να εμπλακούν οι τοπικοί βουλευτές, ιδίως οι κυβερνητικοί;

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass