Ο Γερογιώκας, ο Λίταινας και η ΑΕΛ...

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2016 18:29 | Τελευταία ενημέρωση: 20 Μαϊ 2016 18:40

 

*ΠΕΡΑΝ της πολιτικής ταίριαξαν και οι αθλητικές επιτυχίες. Κι έτσι είχε μεγαλύτερο κέφι το χθεσινοβραδινό τραπέζι που οργάνωσε ο νέος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας, ο Ηρακλής Γερογιώκας που είχε καλέσει κάμποσο κόσμο στο ‘’ Όκο’’. Εκεί όπου είχε τραπεζώσει τις προάλλες με αρνί νεοδημοκράτες φίλους του και ο Μιχάλης Λίταινας, επειδή είχε εκλεγεί σύνεδρος. Τώρα ακόμη μεγαλύτερη η γιορτή, προγραμματιζόταν και μπάρμπεκιου στον δρόμο, ακόμη και ορχήστρα θα περνούσε αργά.

***

*ΕΙΝΑΙ η νέα γενιά στελεχών της ΝΔ που επρόκειτο να μαζευτεί και να γλεντήσει χθες το βράδυ. Από παλιά στο κόμμα αλλά τώρα φιλοδοξούν να αναλάβουν τα ηνία. Κάποιοι τους λένε ’’ταγματάρχες’’. Και τούτο διότι ηλικιακά δεν τους ταιριάζει πια, θα έδειχναν σιτεμένοι ως ‘’λοχαγοί’’, ενώ το ‘’συνταγματάρχες’’ απορρίπτεται διότι παραπέμπει αλλού.

***

*Η ατμόσφαιρα γιορταστική διότι πανηγυρίζει κι η ΑΕΛ. Αλλά και η ΑΕΚ που κατέκτησε ανέλπιστα το κύπελλο. Άλλωστε το όνομα του καφενείου προέρχεται από το παρατσούκλι του ιδιοκτήτη του, είναι το χαϊδευτικό του Οκόνσκι, του σπουδαίου Πολωνού, του Μίροσλαβ που είχε παίξει παλιά στον Δικέφαλο.

***

*ΤΟ σημαντικό της βραδιάς; Ότι είχε προσκληθεί και η Ρ. Καραλαριώτου. Γιατί σημαντικό; Μα διότι ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει διαβεβαιώσει πως οι νεοκλεγείσες ΔΗΜΤΟ θα έχουν σημαντικό λόγο στο χρίσμα των υποψήφιων δημάρχων του κόμματος. Άρα η παρουσία της επικεφαλής της αντιπολίτευσης, μπορεί να ερμηνευτεί ως πρώιμο χρίσμα από την πλευρά του Ηρακλέους.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass