New entry υποψηφιότητα

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2016 12:44 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Μαϊ 2016 18:35

*ΕΙΧΑΝ προ-ειδοποιηθεί οι αναγνώστες της εφημερίδας ότι «θα τον ξαναβρίσκαμε μπροστά μας». Τον ψυχίατρο Χρ. Λιάπη, που είχε εμφανιστεί συμπαραστεκόμενος στα μπλόκα των αγροτών, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα εμφατικά την πράξη του στα μίντια. Να λοιπόν, που τώρα αναδεικνύει τη συνάντηση που είχε με τον Κυρ. Μητσοτάκη στα εγκαίνια των κομματικών γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Φιλοθέης Ψυχικού.

Το κλασικό "ρεπορτάζ" που προέκυψε κατόπιν σε κάποια site, αναφέρει: «Οι δυο άνδρες είχαν την ευκαιρία στο περιθώριο των εγκαινίων να κουβεντιάσουν για λίγο πάνω στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και όπως πληροφορούμαστε ο Κυριάκος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις θέσεις του γιατρού ο οποίος άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής αλλά και τα στοιχεία εκείνα που θα δώσουν ώθηση στην ανέλιξη της παράταξης στην εξουσία...

Βέβαια οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να ανανέωσαν το ραντεβού τους για εκτενέστερη συζήτηση στο γραφείο του προέδρου καθώς επιθυμεί διακαώς να ρίξει στη μάχη τον γιατρό στις επόμενες εκλογές καθότι πιστεύει πως αποτελεί ένα ισχυρό όπλο για την παράταξη στον νομό». (Αυτά, ναι).

***

*ΝΑ λοιπόν κι η πρώτη new entry βουλευτική υποψηφιότητα των γαλάζιων. Για να μην ανησυχούν όμως οι παλιότεροι της ομάδας, ο Χρ. Λιάπης φιλοδοξεί να γίνει το πουλέν της ΝΔ στον νομό Τρικάλων. Χαλαρώνουν οι Λαρισαίοι.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass