Άγγελος για Κούγια

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2016 18:53

*ΟΠΩΣ κι ο ίδιος παραδέχεται, μπορεί na μην είναι καθόλου ομιλητικός στη δουλειά, να αποφεύγει τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους, στην παρέα όμως είναι αλλιώς. Πέρυσι το καλοκαίρι λοιπόν, συντροφιά Λαρισαίων είχε συναντήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη, στο καραβάκι, επέστρεφαν από το Άγιο Όρος.

Ο Θεσσαλονικιός είχε πάει στη Μονή Χιλανδαρίου, στο Σέρβικο. Άνοιξε η κουβέντα, οι Λαρισαίοι του εξήγησαν ότι είναι φυσικά οπαδοί της ΑΕΛ, από τους φιλάθλους τους νοικοκυραίους, τον ρώτησαν τι γνώμη έχει για τον Κούγια, που μόλις είχε αναλάβει την ομάδα.
-Τι λες, κόουτς, γι αυτόν;
Κι ο προπονητής μίλησε, σε ανύποπτο χρόνο, για τον μελλοντικό του εργοδότη.
***
*ΟΙ Λαρισαίοι είχαν ζητήσει φυσικά από τον Αναστασιάδη να αναλάβει την ΑΕΛ. Δύσκολο στη Β΄ Εθνική. Χαμογέλασε εκείνος. Τότε… Ως προφήτες λειτούργησαν όμως. Ούτε τάμα στην Παναγία να το είχαν κάνει.
***
*-ΕΣΕΙΣ μπορεί να είστε νοικοκυραίοι φίλαθλοι, το ποδόσφαιρο όμως δυστυχώς έχει αλλάξει χέρια κι έχει κακοπέσει…
Τον κοίταζαν οι Λαρισαίοι, που τον είχαν ρωτήσει για τον Κούγια. Κι ο Άγγελος Αναστασιάδης συμπλήρωσε. Πέρυσι το καλοκαίρι, έτσι;
- Εσείς πάντως στη Λάρισα έχετε τώρα καλό νοικοκύρη στο τιμόνι. Πιστεύω ότι ο Κούγιας θα τα καταφέρει, θα την ανεβάσει την ομάδα. (Τότε και εκεί αλήθεια έλεγε, δεν είχε λόγο. Άρα και τώρα…)

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από το καραβάκι που ο Θεσσαλονικέας τεχνικός συζητά με γνωστούς Λαρισαίους, φιλάθλους της ΑΕΛ και αγιορείτες επισκέπτες, τον παλιό του γνώριμο Γιώργο Τσουτσούκα και τον Τάκη Δαλαμάγκα.
Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass