Διελθών Ραγκούσης

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2016 20:03

ΩΣ αέρας πέρασε απ’ τη Λάρισα ο Γιάννης Ραγκούσης. Κανείς σχεδόν δεν πήρε χαμπάρι την επίσκεψη του πάλαι ποτέ ισχυρού υπουργού Εσωτερικών, πουλέν του ΓΑΠ. Αρχηγός κόμματος πια ο παλιός δήμαρχος της Πάρου, δεν συνάντησε και πολλούς πρόθυμους να πάρουν. Από την «Επόμενη Ελλάδα», έτσι ονομάτισε την πολιτική του πρωτοβουλία. Πληθαίνουν οι ανάλογες κινήσεις σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, πολλοί προσδοκούν φαίνεται να πλασαριστούν σε κάποιο νέο σκηνικό. Κι ως γνωστόν, μόνος κάποιος δεν μετράει και πολύ, όμως με τίτλο αρχηγού κόμματος, ασχέτως της ισχύος του, τότε εκτιμάται πολύ στις συγχωνεύσεις. Αν δε έχει και την υποστήριξη κάποιων ισχυρών στα μίντια…

* * *

Ο Γ. Ραγκούσης λοιπόν, βασικά στα Τρίκαλα πήγε. Εκεί διαθέτει πυρήνα φίλων του, απ’ το ΠΑΣΟΚ παλιά. Είναι και η περιοχή του συναδέλφου του, τότε επίσης παπανδρεϊκού υπουργού Ηλ. Μόσιαλου, κάτι έγινε λοιπόν εκεί. Και συγκέντρωση στην οποία μίλησε του ετοίμασαν και επαφή με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Μετά, κάποιος εκ Τρικάλων Λαρισαίος μάλλον είχε την ιδέα και φεύγοντας ο Γ. Ραγκούσης έκανε και μια στάση στο Επιμελητήριο της Λάρισας. Συνάντησε τον πρόεδρο Δ. Αδάμ και κάποιους συνεργάτες του που βρίσκονταν στο γραφείο, όπου λίγο-πολύ τους είπε ότι έχει σοβαρές προτάσεις για τη χώρα τις οποίες μπορούν να δουν τα μέλη του Επιμελητηρίου στην ιστοσελίδα της πολιτικής του κίνησης. Κι ύστερα έφυγε, αφού ήπιε κι έναν καφέ στο ΤΕΙ όπως ακούστηκε. (Στη Λάρισα τον παρέλαβε και τον συνόδευε ο οικονομολόγος Δημ. Φλέγκας, που ήταν συμφοιτητές με τον τέως υπουργό, σ’ εκείνα τα χρόνια της νιότης).

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass