Τι γίνεται με το ΕΘΙΑΓΕ Λάρισας;

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2016 20:13

* ΕΝΤΥΠΩΣΗ, κατά κανόνα όχι θετική, προκάλεσε στους Λαρισαίους η αντίδραση των υπαλλήλων του Ινστιτούτου.

Επ’ ουδενί να δεχτούν την παραχώρηση των 220 στρεμμάτων, τμήματος των εκτάσεων που χρησιμοποιεί η υπηρεσία και που βρίσκονται πια μέσα στην πόλη η οποία έχει επεκταθεί, με τίποτε δεν συναινούν να δώσει το υπουργείο Γεωργίας τον χώρο στον Δήμο, στην πόλη που είναι και δικιά τους.

- Α μπα, αποκλείεται, έτσι ανοίγει ο δρόμος να περιοριστεί το αντικείμενο του Ινστιτούτου και μπορεί να χάσουμε εμείς μελλοντικά τη δουλειά μας...

* * *

* ΚΑΜΙΑ εικοσιπενταριά είναι όσοι εμφανίζονται ως διαμαρτυρόμενοι, στην πράξη, εκείνοι που γνωρίζουν μιλούν για πεντέξι άτομα. Όχι ότι θα τους ρωτήσει δηλαδή ο υπουργός, η απόφαση έχει ληφθεί και πέραν των άλλων ανοίγει και την όρεξη του Δήμου για παραχώρηση στρατοπέδων, εκτάσεων του ΟΣΕ κ. λ. Ωστόσο δεν έγινε αντιληπτό πόσο σοβαρό είναι το ίσως, εάν και εφόσον μερικοί νιώθουν ότι μπορεί και να θιγούν μελλοντικά κι αν αυτή η ανησυχία μπορεί να φρενάρει το γενικό καλό.

* * *

* ΚΑΙ εν τέλει, γιατί δεν συζητείται να προσφέρει ο Δήμος ως αντάλλαγμα ισοδύναμη ή ακόμη και πολλαπλάσια έκταση σε κάποιο χωριό, έναν Μεριά να σπέρνει εκεί το Ινστιτούτο τον βίκο και τα όσπριά του; Παραχωρώντας ολόκληρη την έκταση που διαθέτει μέσα στην πόλη...

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass