Για ψηφίστε

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2019 19:05
ΓΙΟΡΤΗ μέσα στην προεκλογική καμπάνια; Ό, τι το καλύτερο για την Ελένη Ξυνοπούλου - Θυμούλια, υποψήφια με τον συνδυασμό Καραλαριώτου για την επάνοδο στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η πρώην αντιδήμαρχος δέχτηκε από χθες ευχές στο «Φρούριο», όπου η κοσμοσυρροή προϊδέασε για την επιτυχία της.  Ζ. ΓΙΟΡΤΗ μέσα στην προεκλογική καμπάνια; Ό, τι το καλύτερο για την Ελένη Ξυνοπούλου - Θυμούλια, υποψήφια με τον συνδυασμό Καραλαριώτου για την επάνοδο στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η πρώην αντιδήμαρχος δέχτηκε από χθες ευχές στο «Φρούριο», όπου η κοσμοσυρροή προϊδέασε για την επιτυχία της. Ζ.

* ΤΕΛΙΚΗ ευθεία, όλα τώρα παίζονται, γεμάτη η Λάρισα από αγχωμένους υποψηφίους. Κι οι ψηφοφόροι να αστειεύονται.

- Μου έγνεψε ένας γνωστός από μακριά κι από συνήθεια του φώναξα «εντάξει, θα σε ψηφίσω».

* * *

* - ΚΑΙ τι πρόγραμμα έχετε κύριε υποψήφιε δημοτικέ σύμβουλε;

- Cosmote καρτοσυμβόλαιο...

* * *

* - ΚΟΡΙΤΣΙ μου, θα μου φέρεις ψηφοδέλτια που θέλω.

- Ναι βέβαια γιαγιά, από ποιο συνδυασμό;

- Απ’ όποιον να ‘ναι . Εγώ για να σημειώνω τα ψώνια του σούπερ μάρκετ θέλω. (Και στο καφενείο τους πόντους στη δηλωτή, πού τους γράφουν;)

* * *

* - ΓΕΙΑ σας, κάνουμε ένα γκάλοπ για τις δημοτικές εκλογές, πείτε μας σε ποιο δημοτικό διαμέρισμα μένετε;

- Δεν μένω σε διαμέρισμα, σε μονοκατοικία μένω.

- Εννοώ πού ψηφίζετε;

- Αααα, στο σχολείο δίπλα από το σπίτι μου.

Ζ.

 

Στον β΄ γύρο;

* ΕΧΟΥΝ μια αγωνία ήδη κάποιοι δικαστικοί αντιπρόσωποι, ιδίως οι νέοι δικηγόροι που έχουν και αυξημένες ανάγκες. Μην και δεν έχει β’ γύρο και χάσουν την αποζημίωση. Διπλάσια σχεδόν τα εκλογικά τμήματα για να αντιμετωπιστούν οι τετραπλές κάλπες, μαζί με τις ευρωεκλογές. Αυτά στις 26 Μαΐου.

* * *

* ΤΗ δεύτερη Κυριακή όμως, θα έχει μόνο δύο κάλπες. Τέρμα ευρωβουλευτές και κοινότητες, για περιφερειάρχη και για δήμαρχο μόνο. Κι αν έχει δηλαδή. Σε κάποιους δήμους φαίνεται ότι θα εκλεγεί δήμαρχος από την πρώτη. Αν γίνει το ίδιο και με τον περιφερειάρχη, τότε εκεί δεν θα στηθούν καθόλου κάλπες. Αν είναι μόνο για δήμαρχο ο β’ γύρος, θα είναι μία η κάλπη, ένα το εκλογικό τμήμα, ένας ο εκλογικός αντιπρόσωπος. Οπότε ένας στους δύο χάνει. (Κι είναι κι εύκολη αυτή η δεύτερη καταμέτρηση, δίχως σταυρούς και κόπο. Πιο αεράτα λεφτά.)                        

Ζ.

 

Τώρα Κρέτσος

* ΧΩΡΙΣ ιερό και όσιο βέβαια, δίχως μέτρο, αυτό έχει χαθεί από πολύ καιρό, είναι κι οι εκλογές τόσο κοντά επομένως ό, τι μείνει έμεινε στα μυαλά των ανθρώπων, οι συνταγές παλιές και γνωστές. Στον τάκο, αυτή τη φορά, ο υφυπουργός Λευτέρης Κρέτσος, σε γιοτ αυτός όχι σε κότερο. Να βάλλεται όμως από το ίδιο πολυβολείο, τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας Μαρινάκη κι άρα αμέσως το ριμπάουντ από τη ΝΔ, κι ύστερα νέα δημοσιεύματα εξ αυτού κοκ. Την παλιά ιστορία του ψεύτη τσοπάνου με το ‘’λύκος στα πρόβατα, τρεχάτε χωριανοί’’, μάλλον δεν θα την έχουν υπόψη τους. Ούτε ότι τελικά μπορεί να ανεβάζουν κιόλας τον υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής καθώς τον τοποθετούν στο ίδιο κάδρο με τον πρωθυπουργό, εξισώνοντάς τον ως στόχο του συστήματος με τον Αλ. Τσίπρα.

Ζ.

 

Γιορτάζει

* ΣΤΟ γραφείο του στην Περιφέρεια σήμερα το πρωί μετά τον εκκλησιασμό ο Κώστας Αγοραστός. Θα δέχεται ευχές για την ονομαστική του εορτή. Και για τις εκλογές μαζί, εννοείται.                

  Ζ.

 

Μόνο ομιλία

* ΕΝΑ πέρασμα από Λάρισα σήμερα ο Αλ. Τσίπρας, τόσο κοντά οι κάλπες πια, χρόνος δεν περισσεύει. Ούτε περιοδεία μήτε συναντήσεις. Θα φτάσει λίγο πριν στην πόλη, θα μιλήσει στην Κεντρική πλατεία και μετά τη συγκέντρωση αναχωρεί για Θεσσαλονίκη. Κρίσιμη ομιλία εκεί αύριο, είναι η Βόρεια Ελλάδα όπου ο πρωθυπουργός εκτιμά πως το κλίμα έρχεται στα ίσα του.

Ζ.

 

Νέα εποχή

* ΓΙΑ πρώτη φορά στην ιστορία της, η τοπική εκκλησία άνοιξε τις πύλες ενός ιερού της χώρου, του ναού του Αγίου Αχιλλίου, όχι για λειτουργίες και μυστήρια, αλλά για να φιλοξενήσει την εκδήλωση παρουσίασης της πρώτης έκδοσης του περιοδικού της, «Αχιλλίου Πόλις». Το περιοδικό αποσκοπεί στην έναρξη διαλόγου με την κοινωνία της Λάρισας, φιλοξενώντας στις σελίδες του και απόψεις των ανθρώπων της, οι οποίοι επιθυμούν να εκφραστούν πάνω σε κοινωνικά θέματα. Πιο ηχηρό κάλεσμα διαλόγου δεν θα μπορούσε να απευθύνει η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου. Το άνοιγμα του ναού για οργάνωση εκδήλωσης, δεν έχει μόνο συμβολικό χαρακτήρα, δεν φανερώνει μόνο το βαθύτερο νόημά του, που μπορεί να είναι «ελάτε κοντά στην εκκλησία να συζητήσουμε», αλλά αναμφίβολα σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στην επαφή με την κοινωνία, που επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

Λ.Κ.

 

Υπεράνω;

* ΥΠΕΡ της συλλογικής επιτυχίας και όχι της προσωπικής τάσσονται δημόσια κάποιοι υποψήφιοι συνδυασμών, μικρών συνδυασμών.

- Ας ήταν να βγάλουν καναδυό συμβούλους, πέραν του επικεφαλής, σχολίαζε ο παλιός των εκλογών. Και θα έβλεπες τότε πώς θα κυνηγιούνταν μεταξύ τους. Παρασκηνιακά πάντα...

Ζ.

 

Ξέρει

* ΜΕ την εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, και στην αυτοδιοίκηση παλιότερα και στη διοίκηση κατόπιν και στην πολιτική και στις επιχειρήσεις διαρκώς και στην κοινωνία γενικότερα, η Βάσω Αλεξανδρίδου έχει ριχτεί με πάθος στη μάχη ως υποψήφια δήμαρχος Αγιάς. Με ρυθμό και μέθοδο, δεν είναι χθεσινή, επιδιώκει την ανατροπή.

Ζ.

 

Ελληνολαρισαϊκό

* ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ στο γνωστό Λεξικό.

- Πάραυτα σημαίνει άμεσα, γρήγορα, αλλά είναι κι αυτό που λέει ο Λαρισαίος όταν κάνει άσεμνη χειρονομία σε κάποιον.

* * *

* ΜΕ το ματ χάνεις χάνεις μία παρτίδα σκάκι αλλά σύμφωνα με την ηλικιωμένη Λαρισαία είναι και ο λόγος που έχεις πονοκέφαλο.

Ζ.

 

Όλοι ενωμένοι

* ΣΤΟΝ Βόλο, λέει, η «Προοδευτική Συμμαχία για τη Θεσσαλία», δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ, κυκλοφορεί φυλλάδιο που στηρίζει την υποψηφιότητα του Ν. Τσιλιμίγκα, στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Στο φυλλάδιο η κεντρική φωτογραφία είναι του υποψήφιου περιφερειάρχη φυσικά. Δεν είναι δικό του φυλλάδιο όμως. Διότι μέσα εμφανίζονται μόνο τα ονόματα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ και όχι και των υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ που συμπεριλαμβάνονται στο ίδιο ψηφοδέλτιο. (Η ενότητα πάνω απ’ όλα.)              

Ζ.

 

Έχει προσφέρει

* ΕΧΕΙ υπόβαθρο στον αγώνα συλλογής σταυρών ο Απ. Γούλας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κ. Αγοραστού. Αφού κάτι έχει προσφέρει σε όλους τους δήμους του νομού, παντού διαθέτει επαφές. Με τη συμμετοχή του στους αγώνες δρόμου, είτε ως αθλητής είτε και από την πλευρά του εθελοντή- διοργανωτή. Σε Λάρισα, Κιλελέρ, Φάρσαλα, Συκούριο, Αγιά, Ελασσόνα και Τύρναβο ο μαραθωνοδρόμος Αποστόλης είναι γνωστός όλα αυτά τα χρόνια, δεν τον έμαθαν στην προεκλογική περίοδο. Και αποδεκτός. Σημαντική η κοινωνική του προσφορά μέσα από τη διοργάνωση αυτών των λαϊκών αγώνων δρόμου σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του νομού.

Ζ.

 

Ο δικηγόρος

* ΤΟΣΑ χρόνια στα κοινά ο Βασίλης Αρχοντής, ο γνωστός Λαρισαίος δικηγόρος, πάντα στο πλευρό του δημάρχου Απ. Καλογιάννη, πρόσφερε όπου του ζητήθηκε σ’ αυτή τη θητεία, με την εμπειρία και το κύρος του, δικαιούται να ξαναζητήσει ψήφο ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Συμπαράταξης.

Ζ.

 

Με ισχύ

* ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΕ ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ Βασ. Σταμουλάκης κι οι άλλοι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης από τη συγκέντρωση στη Γαλήνη. Συγκέντρωση εφάμιλλη μιας μεγάλης παράταξης, όλοι οι αριστεροί του χωριού παρόντες, κάθε απόκλισης, μα και άλλος κόσμος. Είναι ο Κώστας Πράττος εκεί υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος χαίρει μεγάλης εκτίμησης. (Συν ο Αχιλλέας Ντάντης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ανεβαίνει πολύ η δύναμη πυρός.)

Ζ.

 

Γαμπρός

υποψήφιος

• ΑΝ μη τι άλλο έγινε διάσημος κι άρα θα εκλεγεί, καθώς η εκλογική του κάρτα έγινε πασίγνωστη στο ίντερνετ, viral ακόμα παραπάνω. Ένας απλός τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Φαλάνης ο αστυνομικός, προσδοκώντας κι αυτός την απόσπαση, το πιθανότερο, να καταφέρει να εκλεγεί για να επιστρέψει τέσσερα χρόνια Λάρισα, όπως και τόσοι άλλοι συνάδελφοί του, πίσω στην οικογένεια. Ξένο όμως μάλλον το παιδί, ποιος να το ξέρει στο χωριό να τον ψηφίσει. Οπότε κάτω από το όνομά του στην εκλογική κάρτα του, ο υποψήφιος συστήνεται ως γαμπρός του τάδε και της δείνα. Ναι, το γράφει, αφού ο πεθερός κι η πεθερά είναι προφανώς γνωστοί, εξαιτίας τους  θα μαζέψει ό, τι είναι να πάρει. Με το να τον κοροϊδεύουν τον έκαναν γνωστό άρα εκλογικά κερδίζει. (Στη Λάρισα τους φροντίζουν τους γαμπρούς.)

Ζ.

 

Στα γεμάτα

* ΒΛΑΣΤΟΣ της γνωστής οικογενείας, δραστηριοποιείται κι αυτός στον κατασκευαστικό κλάδο, ο νεαρός πολιτικός μηχανικός Τ. Ε. Δημήτρης Ευθ. Μπατάλας, αποφάσισε να συνεισφέρει στα κοινά του τόπου του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ με τον συνδυασμό του Θαν. Μούσιου. Η νεολαία στα γεμάτα για την ανατροπή.                   

Ζ.

 

Στον Τύρναβο

*«ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ οι νέοι μπροστά» το σύνθημα. Ορμητικός ο Λάσκαρης Μανδηλάς, αυτοκινητιστής αλλά και πολλά άλλα, γεμάτος ενέργεια, ίδιος ο πατέρας του ο Βασίλης ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, συμμετέχει δυνατά στον συνδυασμό του Γιαν. Κόκουρα για κερδίσουν και να αναλάβουν τον Δήμο Τυρνάβου.            

Ζ.

 

Νέα Σμύρνη

* ΚΑΤΟΙΚΟΙ της Νέας Σμύρνης διαμαρτύρονται διότι έχασαν τον ύπνο τους και την ηρεμία τους από τα ντεσιμπέλ σε γλέντι οικογένειας Ρομά.

Μία μέρα γλέντι, δεύτερη μέρα γλέντι, τρίτη μέρα γλέντι.... και η μουσική κάθε μέρα συνεχίζεται στην ίδια ένταση, ενώ στον δρόμο έχουν διακόψει την κυκλοφορία, καθώς έκαναν κατάληψη με τραπεζοκαθίσματα.

Δεν λέμε, χαρά θα έχουν οι άνθρωποι για να γλεντούν μέρες, αλλά οι γείτονες έχουν εξαντληθεί από την αϋπνία, οι μαθητές δυσκολεύονται να διαβάσουν με τη μουσική, τρομάζουν και ξυπνούν τα μωρά μέσα στη νύχτα, οι εργαζόμενοι πηγαίνουν στις δουλειές τους με μαύρους κύκλους στα μάτια και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, δεν βρίσκουν ούτε μέρα, ούτε νύχτα να ησυχάσουν.

Υποστηρίζουν ότι έχουν καλέσει την Αστυνομία, αλλά δεν φάνηκε, για να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις, να σταματήσουν τη μουσική τις ώρες κοινής ησυχίας όπως επιβάλλεται. «Τι άλλο να κάνουμε; Υπάρχει πρόβλημα στη συνοικία εδώ και χρόνια, με τα πολυήμερα και ολονύκτια «γλέντια». Ισχύουν άλλοι κανόνες κοινής ησυχίας στη Νέα Σμύρνη;» ρωτούν απελπισμένοι.

Λ.Κ.

 

Η πρώτη

* ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ και κοινωνικά η γνωστή φαρμακοποιός Αγγελική Παναγιωτακοπούλου-Δαλαμπύρα. Εκλεγμένη στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τρέχουσα τετραετία, πρώτη σε σταυρούς με τον συνδυασμό Ε. Νασιώκα αναδείχθηκε και γραμματέας του σώματος, σαφώς πιο έμπειρη αυτή τη φορά, υποψήφια με την «Πρ. Αξι.» του Παν. Γούλα δίνει μεθοδικά την προεκλογική της μάχη.

Ζ.

 

Πρωτεργάτης

* «ΚΑΙΡΟΣ να το δούμε αλλιώς...» προτρέπει ο Δημ. Τσιάρας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Πατριωτική δημοτική κίνηση Λαρισαίων Κοινόν» και υποψήφιο δήμαρχο τον Κων. Βαϊούλη, επίσης εορτάζοντα σήμερα. Ο νεαρός μηχανολόγος μηχανικός Τ. Ε. ήταν από τους πρωτεργάτες για τη συγκρότηση της παράταξης, από τις ηγετικές της μορφές, στην αρχή το όνομά του εσυζητείτο για υποψήφιος δήμαρχος, εκείνος το διέψευδε, στρατευμένος στην προσπάθεια πάνω από προσωπικές στοχεύσεις.

Ζ.

 

Οι εργολάβοι

* ΓΝΩΣΤΟΣ στη Λάρισα ο εργολάβος οικοδομών Χρήστος Πρίφτης, άνθρωπος που χαίρει εκτίμησης, σωστός επαγγελματίας αλλά και με ενδιαφέροντα για τα κοινά και την πόλη. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Απ. Καλογιάννη. Και μαζί στον αγώνα, πάντα στο πλευρό του, ο στενός του φίλος Άγγελος Μήτσης, επίσης εργολάβος.

Ζ.

 

«Ποτάμι»

* ΘΕΛΟΥΝ μια πόλη καθαρή και καλαίσθητη τα μέλη του

«Ποταμιού» στη Λάρισα και το αποδεικνύουν στην πράξη, καθώς αρνούνται την προσφορά του Δήμου Λαρισαίων να αναρτήσουν προεκλογικές αφίσες σε «ρακέτες» και σε κολόνες. Ευχαριστούν βέβαια τη Δημοτική Αρχή «για την άψογη και δίκαιη προς όλες τις πολιτικές παρατάξεις διαδικασία που ακολούθησε στον διαμοιρασμό κοινόχρηστων χώρων, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου», αλλά ...δεν θα πάρουν!

Και εξηγούν: «Πιστεύουμε ότι αφαιρούν από την αισθητική της πόλης. Στην πράξη και με το παράδειγμά μας, δίνουμε μια «καθαρή» προεκλογική εκστρατεία αποφεύγοντας κάθε μορφή ρύπανσης, ακόμη και αυτής της χρήσης αφισών σε ενδεδειγμένους χώρους. Σε τοπικές κοινωνίες όπως της Λάρισας, εκτιμούμε ως σημαντικότερη την προσωπική επαφή με τους πολίτες». Παράδειγμα προς μίμηση και πρόταση οικονομίας στα προεκλογικά έξοδα!

Λ.Κ.

 

Τα ποσοστά

* ΑΧ αυτά τα γκάλοπ... Στιγμιαίες φωτογραφίες της κατάστασης δικαιολογούνται οι δημοσκόποι. Γι’ αυτό και πέφτουν τόσο έξω. Άλλη φωτογραφία στην κάλπη. Δεν λένε ότι τα αποτελέσματα προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του πελάτη.

Κι εκεί που κάλπαζε η ΝΔ με σταθερά διψήφια διαφορά, κόντευε ακόμα και 15%, ξαφνικά αυτή έπεσε στο μισό. Και σε άλλες μετρήσεις στο μισό του μισού, άρχισαν κι αυτά τα αισιόδοξα μηνύματα νίκης των γαλάζιων με τα «ακόμα και με μια ψήφο», μόνο που δεν πρόκειται για τις αποφασιστικές εκλογές, τις βουλευτικές, όπου αυτό αρκεί. Κι έτσι πάει να γίνει ντέρμπι, με απροσδιόριστο αποτέλεσμα. Και τον Τσίπρα να διατηρεί το πλεονέκτημα ότι μπορεί ακόμα και να χάσει, αρκεί η διαφορά να είναι μικρή. Ενώ αν το πάθει ο Μητσοτάκης, χάνεται.

* * *

* ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ πάλι προσπαθούν με νύχια και με δόντια, να μπλοκάρουν τις διαρροές προς ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προς ΝΔ. Τονωτική ένεση το δίχως άλλο η πρόβλεψη του Ν. Ανδρουλάκη από τη Λάρισα για διψήφιο ποσοστό. Πόσο θα βόλευε... Αν όμως δεν επιτευχθεί, ποιος θα φταίει; Η Φ. Γεννηματά, ποιος άλλος.

Ζ.

 

Παγίδα

* ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ να το φτιάχνουν εδώ και καιρό αλλά ακόμα παραμένει ανοιχτή παγίδα το πεζοδρόμιο στη διασταύρωση Παπακυριαζή και Φαρμακίδου. Θα κάνει κάποιος αρμόδιος κάτι ή περιμένει να «σκοτωθούν» κι άλλοι συμπολίτες, αναρωτιούνται περίοικοι.

 

Εύκολο

* - ΜΑΣΤΟΡΑ τι λες; φτιάχνεται το βαθούλωμα στην πόρτα του αμαξιού; Ο Λαρισαίος ήταν ανήσυχος στο συνεργείο, φοβόταν το κόστος.

-  Ή θα τη στοκάρουμε αλλά θα φαίνεται πάλι λίγο ή θα βάλεις καινούρια πόρτα, μπορεί και με ένα 500ρικο να βρούμε μεταχειρισμένη. Τι λες;

- Λέω να τσαλακώσω και την άλλη.                        

Ζ.

 

-------------------------------

 

NAI GEGONOS. TO KYLIKEIO

• NAI, γεγονός. Το κυλικείο του Μουσείου στη Λάρισα εγκαινιάστηκε από υπουργό, παρουσία βουλευτών, δημάρχου, διοικητών, με κορδέλα και όλα τα απαραίτητα, μετά φυσικά παράγγειλαν κιόλας.

Ζ.

 
XERI XERI APO THN ENARJH

• ΧΕΡΙ - χέρι από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου -και πολύ πριν- μέχρι και την προσεχή Κυριακή η Ρένα Καραλαριώτου με τον Φώτη Τζατζάκη. Η υποψήφια δήμαρχος φρόντισε να τιμήσει τον υποψήφιο σύμβουλό της και στις τρεις προεκλογικές του συγκεντρώσεις, οι οποίες έσφυζαν από κόσμο, ενώ το κλίμα που δημιούργησαν οι φίλοι του νεαρού καθηγητή, ήταν ενθουσιώδες.

 

 PANTA ME TON ARXHGO TOY TON EPI SEIRA POLLVN ETVN

• ΠΑΝΤΑ με τον αρχηγό του, τον επί σειρά πολλών ετών επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Σάπκα, ο αντιδήμαρχος Δημ. Δεληγιάννης επιδιώκει την επανεκλογή στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη συνέχεια του έργου της δημοτικής αρχής Καλογιάννη.                                  

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass