«Υπερωρίες»

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2014 3:22 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:22
*«ΤΟ θεωρώ απαράδεκτο...» Ο δήμαρχος Κιλελέρ αντιδρά και δημοσίως. «Όταν στον Δήμο δεν επιτρέπεται να πληρώσει ούτε μία ώρα υπερωρίας, ούτε σε εργάτες καθαριότητας που πολλές φορές χρειάζεται, ε, δεν γίνεται να τον υποχρεώνουν να πληρώνει υπερωρίες σε αποσπασμένους διοικητικούς υπαλλήλους».
Ο Ρίζος Κομήτσας αναφέρεται στην περίπτωση υπαλλήλου του δήμου Κιλελέρ που έχει αποσπαστεί στην υπηρεσία βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Υποθέτει ότι το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και σε άλλα κόμματα, αν και, όταν κάποιος εμφανίζεται αντισυστημικός, δεν περιποιεί ειλικρίνεια άμα απολαμβάνει τα προνόμια στο έπακρο.
* * *
*ΛΟΙΠΟΝ, κάθε μήνα φτάνει απανταχούσα στον Δήμο Κιλελέρ όπου ζητείται να πληρωθούν 25 ώρες υπερωρίας, σε συγκεκριμένο διοικητικό υπάλληλο για προσφορά υπηρεσιών στον βουλευτή που έχει αποσπασθεί. Διοικητικός υπάλληλος, να ήταν τουλάχιστον αστυνομικός που οδηγεί, τρέχει κλπ... Διότι είναι και παράξενη η κατανομή των ωρών. Οι 14 ώρες μηνιαίως έχουν υποτίθεται δουλευτεί μέχρι τις 10 το βράδυ, οι 6 σε Κυριακές και αργίες και οι 5 ώρες το μήνα κατά τη διάρκεια της νύχτας, το διάστημα από 10 μμ έως 6 τα ξημερώματα. Ε;
* * *
*ΕΠΙ 13 μήνες τώρα φτάνουν οι εντολές πληρωμής στον Δήμο, δεκατρείς φορές είπε ο Ρ. Κομήτσας να μπουν στην άκρη και να μην πληρωθούν. Τώρα μαζεύτηκε ποσόν...
«Ας κάνουν αγωγή να τα διεκδικήσουν», λέει ο έμπειρος δήμαρχος. Θα έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη. Ιδίως αν υπάρξει γενίκευση.
Ζ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass