Προετοιμασίες

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2014 2:44 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:35
*ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ αντιθέτως δείχνει ο Απ. Καλογιάννης. Ο νέος δήμαρχος που εγκαταβιεί αρκετά πρωινά στο δημαρχείο και που τις υπόλοιπες ώρες αναλώνεται σε μελέτη και σε συσκέψεις, δείχνει να βλέπει και το μεγάλο καράβι αλλά και τη φουρτούνα. Σε φούριες...
* * *
*ΕΝ τω μεταξύ, η ενημέρωση της νέας δημοτικής αρχής συνεχίζεται εντατικά. Οι ορισθέντες αντιδήμαρχοι σε αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους προκατόχους τους αλλά και με διευθυντές υπηρεσιών μαθαίνουν για τις εκκρεμότητες, πληροφορούνται για την κατάσταση που θα παραλάβουν. Αφαιρουμένου του κενού τον Δεκαπενταύγουστο, ένας μήνας τους απομένει.
* * *
*ΕΠΙΣΗΣ ο Απ. Καλογιάννης φαίνεται ότι θα προχωρήσει αμέσως μόλις αναλάβει στον ορισμό γενικού γραμματέα στον Δήμο. Στελέχους που θα συντονίζει, θα μανατζάρει τη λειτουργία του και τον οποίο θα επιλέξει ο ίδιος ο δήμαρχος-άγνωστο αν έχει καταλήξει ήδη στο κατάλληλο πρόσωπο. Ο θεσμός υφίσταται, όμως ο απερχόμενος δήμαρχος δεν τον είχε ενεργοποιήσει. Ίσως δεν έβρισκε κάποιον που να του ταιριάζει.
* * *
*ΑΓΝΩΣΤΟ επίσης παραμένει ακόμη, μάλλον δεν έχει αποφασιστεί, πόσους ειδικούς συμβούλους θα προσλάβει η νέα δημοτική αρχή. Σύμφωνα με το νόμο δικαιούται 8, ο Κ. Τζανακούλης λέει ότι ο ίδιος είχε «ενάμιση ειδικό συνεργάτη, δικηγόρο και γραμματέα». Δεν αξιοποίησε την παρεχόμενη δυνατότητα. Για οικονομία, για να μην μπλέξει όπως είχε συμβεί παλιότερα, ποιος ξέρει...
Ζ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass