Μόνο 14!

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2014 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:39
* ...ΤΕΛΙΚΑ φαίνεται ότι οι Θεσσαλοί, ή τέλος πάντων οι φορείς της Θεσσαλίας δεν έχουν και κανένα ιδιαίτερο «κόψιμο», για το μέλλον της περιφέρειας όπου ζουν και δραστηριοποιούνται. Απλώς, κάθονται και περιμένουν «να ξεχειλίσει» ο Νείλος (όπως έκαναν παλιά οι Αιγύπτιοι για να... ποτίσουν τις όποιες καλλιέργειες είχαν).
Διαφορετικά δεν εξηγείται το γεγονός ότι από τους εκατοντάδες(;) σίγουρα, φορείς που υπάρχουν στη Θεσσαλία, άλλοι περισσότερο «επίσημοι» και άλλοι λιγότερο και από το 2012 που ξεκίνησε η διαβούλευση για το νέο ΕΣΠΑ 2014-20 -το περιεχόμενο το οποίου προφανώς καθορίζει τα «μελλούμενα» στη Θεσσαλία σε μεγάλο βαθμό όσον αφορά στην αναπτυξιακή της πορεία και όχι μόνον για τα επόμενα 7 χρόνια- έγγραφες προτάσεις για το θέμα κατέθεσαν μόνον 14 φορείς!
* * *
* ΠΑΝΤΩΣ μεταξύ αυτών των δεκατεσσάρων που τέλος πάντων «μπήκαν στον κόπο», περιλαμβάνονται και οι ΡΟΜ οι οποίοι προφανώς είχαν τον χρόνο και την διάθεση να καθίσουν να ασχοληθούν και να καταθέσουν την άποψή τους για ζητήματα που τους αφορούν.
Έτσι για την ιστορία να επισημάνουμε δε, ότι έτσι όπως έχουν σήμερα τα πράγματα στην Ελλάδα, ουσιαστικά η μόνη «σίγουρη» πηγή χρηματοδότησης είναι το ΕΣΠΑ, διότι οι εθνικοί πόροι είναι... άποροι, οπότε περισσότερο από οιαδήποτε άλλη εποχή το ΕΣΠΑ δεν είναι απλώς «πολύτιμο», στην ουσία είναι και το μοναδικό εργαλείο χρηματοδότησης.
Μ.Η.Α.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass