Αντίθετο αποτέλεσμα

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2014 3:25 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:40
* ΤΟΝ περασμένο Μάρτιο ψηφίστηκε από τη συγκυβέρνηση το νομοσχέδιο για το γάλα, εν χορδαίς και τυμπάνοις και πληθώρα αντιδράσεων. Τα κυβερνητικά επιχειρήματα έχουν ήδη γίνει σκόνη.
Η ΕΛΣΤΑΤ κατέγραψε αυξήσεις της τάξης του 2,6% στον κλάδο των γαλακτοκομικών, απόδειξη ότι η επίμαχη διάταξη, όχι μόνο δεν μείωσε την τιμή, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις την αύξησε κιόλας.
Α, θεσπίστηκε ειδική κατηγορία γάλακτος μίας ημέρας, όμως καμία απολύτως γαλακτοβιομηχανία δεν προχώρησε στην παραγωγή και διάθεσή του.
Εν τω μεταξύ, οι μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες, εξαιρουμένων των συνεταιριστικών, πωλούν πια γάλα 7 ημερών, χωρίς ωστόσο να μειώσουν την τιμή. Μία μάλιστα εξ αυτών την αύξησε κιόλας. Ενώ οι κτηνοτρόφοι καταγγέλλουν ότι από την ψήφιση του νόμου και μετά οι τιμές παραγωγού έχουν μειωθεί κατά 4 λεπτά το κιλό. Άρχισε λέει το πάρτι των εισαγωγών. (Τουλάχιστον οι κτηνοτρόφοι θα έχουν να λένε πως δικαιώθηκαν. Ενώ στον Μάξιμο Χαρακόπουλο μπορεί να απονεμηθεί ο τίτλος του μέντιουμ. Λες και οι υπόλοιποι κυβερνώντες που επέμεναν, δεν ήξεραν, από λάθος νομοθετούσαν...).
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass