Απίθανη στρέβλωση

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2014 20:14 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:41
* ΣΤΑ όπα-όπα θα τους έχουν οι νεοκλεγέντες δήμαρχοι τους απερχόμενους. Αντίπαλοι ως τώρα, όμως πια θα τους φροντίζουν σαν τα μάτια τους. Μέχρι και αέρα θα τους κάνουν τις ζεστές μέρες του Αυγούστου, καθώς οι τέως θα πρέπει να συντάξουν τους προϋπολογισμούς των δήμων για το 2015, τους οποίους οι φρέσκοι θα κληθούν να εφαρμόσουν. Με τη συνταγή και τη βούληση των παλιών θα διοικήσουν.
Όλα τα είχαν φροντίσει στη λεπτομέρειά τους και με τη καθοδήγηση των τροϊκανών, οι κυβερνώντες στο νόμο για την αυτοδιοίκηση που είχαν ψηφίσει πέρυσι. Ξέχασαν όμως ότι στις εκλογές μπορεί να άλλαζαν κάποιοι δήμαρχοι. Ότι ο λαός μπορεί να είχε αλλάξει γνώμη για τους τοπικούς του άρχοντες.
* * *
*ΚΙ αν στραβώσει κάποιος από τους απερχόμενους; Μπορεί να τον δέσει πισθάγκωνα τον επερχόμενο. Να τον υπονομεύσει βάναυσα. Θα του ετοιμάσει το κανάλι στο οποίο θα πρέπει να κινηθεί ολόκληρη την επόμενη χρονιά και μετά θα του κάνει και κριτική.
Και καλά, Κ. Τζανακούλης και Απ. Καλογιάννης έχουν βρει ένα «μόντους βιβέντι», πέτυχαν μια αξιοπρεπή συμβίωση για το ενδιάμεσο διάστημα του καλοκαιριού μέχρι να γίνει η παράδοση την 1η Σεπτεμβρίου. Κάποιοι άλλοι στην περιοχή που «δεν το τρώνε γλυκό», που δεν μιλιούνται καλά-καλά, πώς θα πορευτούν;
Ζ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass