Ανοικονόμητες καθυστερήσεις

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2014 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:49

* «ΛΙΓΕΣ μέρες πριν τον πρόσφατο ανασχηματισμό οι υπουργοί Περιβάλλοντος και υπέγραψαν απόφαση για χρηματοδότηση του Προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον» μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2014 με στόχο να καλυφθούν όλες οι υφιστάμενες ανάγκες και να καταστεί δυνατή μέσα στις επόμενες μέρες η πληρωμή από τις συνεργαζόμενες Τράπεζες των αιτήσεων που έχουν υπαχθεί στο πρόγραμμα», επισημαίνει ο Δημ. Γουγουλιάς από τους Γόννους απευθυνόμενος εγγράφως στους βουλευτές και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, καθώς και στον δήμαρχο Τεμπών. Προτρέποντάς τους να δράσουν, κατά δύναμη, ώστε να εκλείψουν οι μεγάλες καθυστερήσεις των προεγκρίσεων και των τελικών εγκρίσεων.

* * *

* «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ», σημειώνει «με βάση την από 21/02/2013 παρέλαβα από την τράπεζα την προέγκριση του στεγαστικού δανείου στις 16/04/2013 και περιμένω την οριστική ένταξη στο πρόγραμμα, όπως και πολλοί άλλοι με σκοπό την έναρξη εργασιών. Σήμερα παρά τις προσωπικές μου προσπάθειες δεν γνωρίζω πού βρίσκεται η όλη υπόθεση και φυσικά αδυνατώ να προχωρήσω στον προγραμματισμό των εργασιών-επισκευών, ενόψει του χειμώνα.

Πέραν του προσωπικού όμως υπάρχουν ανησυχίες για το θέμα της επιδότησης του επιτοκίου στο 100% μέχρι τις 31/12/2015. Και τούτο γιατί άλλο είναι να εξοφλείς δόσεις δανείου που άρχισε το 2012 ή 2013 και άλλο εάν αρχίσει τον Σεπτέμβριο του 2014 ή τον Γενάρη του 2015.

Παρατήρησα επίσης ότι στις δύο τελευταίες αποφάσεις-εγκρίσεις του Ε.Τ.Ε.ΑΝ. Α.Ε. δεν περιλαμβάνονται άτομα από την περιοχή της Θεσσαλίας και οι περισσότερες εγκρίσεις αφορούν τις Περιφέρειες Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας».

(Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν...).

Ζ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass