Ο άξιος, το εγκόλπιο και οι απουσίες...

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2014 19:49 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:09

* AΡΚΕΤΕΣ φορές οι Φαρσαλινοί στη διάρκεια του εσπερινού για τον εορτασμό της πολιούχου Αγίας Παρασκευής, στον οποίο χοροστάτησε ο νέος μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, αναφώνησαν «άξιος, άξιος!!!» και εκείνος φανερά συγκινημένος τους ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή.

* * *

* ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ του ως δώρο ένα εγκόλπιο ο δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος ανέφερε στον νέο μητροπολίτη μια φράση από την επιστολή του Απόστολου Παύλου προς τον Τιμόθεο: «Να είστε σεμνός και φιλόξενος, εγκρατής, προσεκτικός και διδακτικός, αφιλάργυρος, υπομονετικός και πράος. Και πάνω απ’ όλα να πορευτείτε με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος»

* * *

* ΑΡΚΕΤΟΙ οι επίσημοι στον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής αλλά και στην «πρώτη» του νέου μητροπολίτη στα Φάρσαλα. Όλοι οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρσάλων απουσίαζαν, ενώ δεν παρευρέθηκε ούτε κάποιος υπουργός ή βουλευτής. Γεγονός που σχολιάστηκε από πολλούς...

 * * *

* ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ χαρούμενος ήταν ο δήμαρχος Φαρσάλων Αρης Καραχάλιος από τις πρώτες επαφές που είχε με τον νέο μητροπολίτη κ. Τιμόθεο, για τον οποίο έλεγε σε αρκετούς επίσημους ότι είναι πολύ μορφωμένος, πράος, σεμνός και ταπεινός και εκτιμά ότι θα έχουν πολύ καλή συνεργασία σε πολλά θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Αχ. Μπακ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass