Εις Παρισίους

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2014 2:23 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:13
* ΣΕ... μείζον θέμα τείνει να εξελιχθεί η συζήτηση ενόψει της φθινοπωρινής διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα. Όχι βεβαίως για το τι πρόκειται να συζητηθεί αλλά για το πού θα γίνει η συνάντηση.
Κατά την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη, το γεγονός πως η επόμενη αξιολόγηση της τρόικας θα γίνει στο Παρίσι, σημαίνει πως «η εμπιστοσύνη έχει ανακτηθεί. Εφόσον είμαστε σε καλό δρόμο δεν υπάρχει λόγος για αυτή την αυτοπρόσωπη παρουσία και αυτό γίνεται αντιληπτό», τόνισε η κ. Βούλτεψη μιλώντας στο MEGA, σημειώνοντας ότι η διαπραγμάτευση εκτός ελληνικών συνόρων ήταν μία σκέψη του πρωθυπουργού.
Ωστόσο ο άλλοτε κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, μέσω του Twitter απορεί, γράφοντας «τελικά πού θα γίνει η συνάντηση;». Στο Παρίσι δηλαδή ή στην Αθήνα γιατί λέει πως από την πλευρά της Κομισιόν διατυπώνεται άγνοια.
Η αλήθεια είναι πως... άλλο θα πει Τροκαντερό και άλλο Καματερό. Άσχετα ωστόσο με το πού θα γίνει η συνάντηση, το επίμαχο αφορά στο το τι θα αποφασίσουν μετά την «αξιολόγηση» του ελληνικού προγράμματος...
Β.Κ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass