Ζητούμενο η συμμετοχή

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2014 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:15
* ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ προβληματισμός επικρατεί σε Σωματεία και Επιτροπές της πόλης για τη χλιαρή ανταπόκριση των μελών τους σε σχετικά προσκλητήρια που αφορούν αγωνιστικές διεκδικήσεις και άλλες μορφές διαμαρτυρίας.
Αυτή την εικόνα τη συναντήσαμε το απόγευμα της Τρίτης στο Επιμελητήριο Λάρισας, όπου εξελίσσονταν ταυτόχρονα τρεις συσκέψεις. Η πρώτη αφορούσε τους απλήρωτους προμηθευτές των Σούπερ Μάρκετ «Λάρισα», η δεύτερη είχε θέμα τις κατασχέσεις και πλειστηριασμούς εις βάρος ελεύθερων επαγγελματιών και η τρίτη ήταν από τους ξυλουργούς που διεκδικούν την ασφάλισή τους από τον ΟΑΕΕ.
Σε όλες τις περιπτώσεις η ανταπόκριση του κόσμου στην πρόσκληση των διοργανωτών ήταν μέτρια και να σκεφτεί κανείς ότι όλοι έδιναν στον αγώνα τους τον χαρακτήρα της επιβίωσης. Έτσι οι διοργανωτές των συσκέψεων, πριν αναφερθούν στα επιμέρους προβλήματα, έκριναν σκόπιμο να επαναλάβουν το αυτονόητο. Την υποχρέωση κάθε ενεργού πολίτη, που διεκδικεί να σηκωθεί από τον καναπέ και να συσπειρωθεί στο σωματείο του. Και μην βιαστεί κανείς να αποδώσει τη μικρή ανταπόκριση του κόσμου σε αγωνιστικές συνελεύσεις στη θερινή ραστώνη, γιατί αυτή είναι μια φθηνή δικαιολογία. Όταν κρίνεται το μέλλον της επιχείρησής σου, καμία δικαιολογία δεν ευσταθεί. Εκτός και αν το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο, όσο παρουσιάζεται.
Γ.Ρ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass