Επισημάνσεις

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2014 9:15 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:21

* ΣΤΗΝ Ανθίμου Γαζή 5 κάνει στάση το αστικό Νο 4 με κατεύθυνση το Πανεπιστημιακό και το Κοιμητήριο. Στο ίδιο σημείο υπάρχουν και δύο κάδοι απορριμμάτων από τον Δήμο. Συνεπώς ή η στάση πρέπει να αλλάξει ή οι κάδοι να μετακινηθούν. Συνεργάζονται Δήμος και Αστικό ΚΤΕΛ, έτσι δεν είναι; Και αφού γίνει αυτό, ας τοποθετηθεί και ένα στέγαστρο για τους αναμένοντες στη στάση. Για το κέντρο της πόλης μιλάμε...

* * *

* ΣΤΟ παλιό Κτηνιατρείο πάλι, στην αρχή της οδού Καρδίτσης ένα μεγάλο δέντρο, που υπερβαίνει σε ύψος το κτίριο του ΚΕΚ αποτελεί νούμερο ένα κίνδυνο για πεζούς και οδηγούς. Τα πελώρια κλαδιά του, σε περίπτωση μιας δυνατής καταιγίδας ενδεχομένως να προσγειωθούν σε διερχόμενους. Ας φροντίσουν οι αρμόδιοι, πριν είναι αργά.

Και αφού τακτοποιήσουν τα μείζονα θέματα, εν συνεχεία ας αντικαταστήσουν και τη φθαρμένη σημαία που υπάρχει (και σε καμία περίπτωση δεν κυματίζει) στον ιστό.

* * *

* ΓΙΑ επιλεκτική ασφαλτόστρωση σε δρόμους της Γιάννουλης, όπου πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποχέτευσης, από τον Δήμο Λαρισαίων κάνουν λόγο κάτοικοι της οδού Αβδήρων (αν και διαμαρτυρίες υπάρχουν κι από άλλες οδούς), ζητώντας από την απερχόμενη δημοτική αρχή «ισονομία και ισοπολιτεία». Όπως υποστηρίζουν «λόγω του χωματόδρομου τους έχει φάει η σκόνη και δεν μπορούν να ανοίξουν τα παράθυρα».

Γ.Ρ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass