ΟΠΕΚΕΠΕ

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2014 12:10 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:32

* «ΓΙΑΤΙ ο Μάξιμος Χαρακόπουλος δεν ζητά δημόσια την παραίτηση της διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ;», αναρωτιέται Λαρισαίος αγρότης διαβάζοντας στην εφημερίδα τη σκληρή κριτική που ασκεί για καιρό ο Λαρισαίος πρώην αναπληρωτής υπουργός σε μια σειρά ζητήματα όπως η εξισωτική αποζημίωση και η νιτρορύπανση.

Το σκεπτικό του; «Είναι γνωστό ότι ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ήταν αυτός που επέλεξε τις διοικήσεις των οργανισμών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – τους νεοδημοκράτες διότι υπάρχουν και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Για να ασκεί τόσο σκληρή κριτική στη διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, προφανώς δεν είναι ικανοποιημένος απ’ αυτή. Κι η διοίκηση δεν είναι τωρινή, έχει δύο χρόνια στη θέση της. Άρα, είναι προφανές ότι αφού δεν ανταποκρίθηκε μέχρι τώρα στις απαιτήσεις, δεν φαίνεται ότι θα ανταποκριθεί και στο μέλλον.

* * *

* ΘΕΣΜΙΚΑ – έλεγε ο αγρότης – ο Μάξ. Χαρακόπουλος δεν μπορεί να ζητήσει παραιτήσεις, δεν είναι πλέον στο υπουργείο. Ωστόσο, αν το πράξει, σε πολιτικό επίπεδο, δημιουργείται μείζον ζήτημα διότι ήταν αυτός που τους επέλεξε.

Συνεπώς, θα στρώσει το έδαφος, θα διευκολύνει τον σημερινό υπουργό Γ. Καρασμάνη να τους αλλάξει.

Και ο ίδιος ο Λαρισαίος πολιτικός θα δείξει στους αγρότες και κτηνοτρόφους ότι δεν χαρίζεται σ’ εκείνους που καθυστερούν ή τους ταλαιπωρούν ακόμη κι αν είναι φιλικά διακείμενοι προς αυτόν».

ΜΑΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass