Επιμένει η Ελένη

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2014 10:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:50

* ΤΟ αίτημα των λιμενικών Κεντρικής Ελλάδος για ικανή επάνδρωση του λιμενικού φυλακίου Στομίου σε συσχετισμό με το λιμενικό τμήμα του Αγιοκάμπου, έθεσε στον υπουργό Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, η πολιτευτής της ΝΔ Λάρισας Ελένη Αξιόγλου. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο περιθώριο της διημερίδας που πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη με θέμα την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία στο Βόρειο Αιγαίο, με πρωτοβουλία του υπουργού και μέριμνα του γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ζωίδη.

Παίζοντας τον ρόλο του ρεπόρτερ η κ. Αξιόγλου μας πληροφορεί ότι «στη διημερίδα ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε ότι στο πλαίσιο της βελτίωσης του ακτοπλοϊκού δικτύου τη χώρας, θα υπάρξει μέριμνα στον Κανονισμό για τα δικαιώματα των επιβατών στην ακτοπλοϊκή-θαλάσσια μεταφορά, στα απομονωμένα νησιά. Ακόμη ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου υποστήριξε από του βήματος της διημερίδας ότι θαυμάσια μπορούν οι ζωοτροφές να μεταφέρονται με τα επιβατηγά πλοία της ακτοπλοΐας προς ενίσχυση του εσωτερικού μεταφορικού έργου και ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών, αλλά και εξυπηρέτηση των αναγκών των κτηνοτρόφων!».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass