Η παλιά φρουρά

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2014 11:20 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:24

* ΜΕΣΑ στην εβδομάδα κλείνει και το θέμα των έξι θεματικών αντιπεριφερειάρχων και ολοκληρώνεται το «σχήμα» της νέας Περιφερειακής Αρχής.

Όπως έγραφε και χθες η «Ε» ο κύβος έχει ριφθεί όπως όλα δείχνουν από τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστός και επίσης ως φαίνεται από τα ονόματα των περιφερειακών συμβούλων που φέρονται ως οι επικρατέστεροι για την πρώτη θητεία προτίμησε την «παλιά φουρά». Όλοι, Μαρία Μαμαρά και Κ. Δεσπόπουλος από τη Λάρισα, Αργύρης Κοπάνας από τη Μαγνησία, Ντίνος Μπάρδας και Γιώργος Τσίγκας από τα Τρίκαλα και Ορ. Ψαχούλας από την Καρδίτσα ήταν περιφερειακοί σύμβουλοι και στην προηγούμενη θητεία και κάποιοι από αυτούς και θεματικοί αντιπεριφερειάρχες.

Προφανώς οι καινούργιοι θα πρέπει πρώτα να πάρουν το βάπτισμα του πυρός και μετά να αναλάβουν αντιπεριφερειακά καθήκοντα. Άλλωστε στις προθέσεις του Κώστα Αγοραστού είναι να αξιοποιήσει σταδιακά όλα τα μέλη της ομάδας του στη διάρκεια της πενταετίας.

Μ.Η.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass