Στον εισαγγελέα

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2014 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:33

 

* «Η αξιολόγηση και ο επανέλεγχος των στοιχείων στους Δήμους θα γίνουν ακόμη και αν χρειαστεί να ζητήσουμε τη βοήθεια των εισαγγελικών Αρχών», δήλωσε ο Κυρ. Μητσοτάκης. Στέλνοντας σαφές μήνυμα στους δημάρχους που αντιδρούν και αρνούνται να στείλουν τα στοιχεία. «Θα πρέπει οι κατεργαράκοι και οι απατεώνες να πάνε σπίτια τους γιατί τέτοιοι είναι αυτοί που χρησιμοποίησαν πλαστά πτυχία και πιστοποιητικά για να διοριστούν», συνέχισε ο υπουργός. Μπερδεύοντας επίτηδες την υπόθεση των πλαστών πτυχίων με τις αξιολογήσεις-προθάλαμο απολύσεων. Δεν μπορεί να κάνει λάθος σε τέτοια άσχετα μεταξύ τους θέματα, κοτζάμ υπουργός...

Πάντως, όπως είχε προβλεφθεί από την παράταξή του, φαίνεται ότι και ο Απ. Καλογιάννης θα αντιμετωπίσει δικαστική εμπλοκή και τον πέλεκυ των ποινικών ευθυνών καθώς συντάσσεται εμπράκτως με τον αγώνα των δημοτικών υπαλλήλων. Με ασπίδα του όμως ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο που ομοφώνως υποστήριξε τη στάση του δημάρχου. Κι οι ομοϊδεάτες του ακόμη, οι πάντες αφήνουν τον Κυρ. Μητσοτάκη ξεκρέμαστο. (Γι’ αυτό ίσως και απειλεί, θα ταράχτηκε)

Ζ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass