Φιλικά (1)

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2014 11:40 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:39

* «ΕΣΕΙΣ βέβαια έχετε γράψει διάφορα αλλά τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Οι σχέσεις μου με τον Κώστα Αγοραστό είναι άριστες».

Ήταν από τις πρώτες κουβέντες που είπε χθες στους δημοσιογράφους ο νέος δήμαρχος Λαρισαίων Αποστόλης Καλογιάννης, ο οποίος είχε την πρώτη συνάντηση εργασίας με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό στην Περιφέρεια.

Προφανώς επειδή δεν είχε εμφανιστεί στη συνέντευξη Τύπου την περασμένη εβδομάδα για την «βραδιά ερευνητή» γεγονός που τροφοδότησε ποικίλα σχόλια και σενάρια σχετικά με την μη έλευση, ο Απ. Καλογιάννης είπε να ξεκαθαρίσει το ζήτημα με το που πάτησε επισήμως το πόδι του στην Περιφέρεια. Άλλωστε στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Κώστα Αγοραστού ο οποίος υπενθύμισε την παλιά γνωριμία του με τον Απ. Καλογιάννη. Αλλά και πέραν των δηλώσεων το όλο κλίμα απέπνεε φιλική διάθεση. Ενώ ο Απ. Καλογιάννης ήταν και απολύτως ακριβής στο ραντεβού. Στη μία και μισή ήταν η συνάντηση στη μία και μισή... τζάστ πέρασε την πόρτα του γραφείου του περιφερειάρχη μαζί με τους συνεργάτες του. Ή που είναι πολύ ακριβής στα ραντεβού του ή που φρόντισε να είναι στην ώρα ακριβώς προς αποφυγήν και νέων σεναρίων.

Μ.Η.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass