Με τους δημάρχους

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2014 12:15 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:59

 

*«ΜΑΝΘΟ χάσαμε... » θα μπορούσε να πει ο Απ. Καλογιάννης, μετά το αποτέλεσμα στην ΠΕΔ. Ο στενός συνεργάτης του δημάρχου Μ. Σαρρής, δημοτικός σύμβουλος, ήταν που είχε αναλάβει τον σχεδιασμό αλλά και τη διεκπεραίωση του εγχειρήματος της νέας Συμπαράταξης, σε πανθεσσαλικό επίπεδο παραγόντων αυτή τη φορά.

 Στη δουλειά βέβαια, είχαν ριχτεί στα γεμάτα, το πήραν προσωπικά, αρκετοί δήμαρχοι, δίπλα στον Λαρίσης. Ο Καρδίτσης Φ. Αλεξάκος, ο Αγιάς Αντ. Γκουντάρας. Αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι που ανέλαβαν ως ειδικοί τεχνικά θέματα, καθώς το παιχνίδι παιζόταν στην αριθμητική λεπτομέρεια. Ο κομπιουτεράς Γ. Σούλτης, ο λογιστής Θάνος Αδαμόπουλος...

* * *

* ΟΙ πασοκοσυριζαίοι που επιχειρούσαν αλίευση εκλεκτόρων δεξιά και συνάμα εφάρμοζαν δημιουργική μαγειρική, με το διπλό ψηφοδέλτιο, βρέθηκαν τελικά ακάλυπτοι. Έχασαν τον εκλέκτορα δήμαρχο Αργιθέας και τους δύο εκλέκτορες του Δήμου Ζαγοράς, που κατατάσσονται στο πασοκικό στρατόπεδο. Οι δεξιοί δεν ήταν αδέξιοι, ίσα-ίσα. Κι έτσι το 61 του Γ. Κωτσού, που αποδείχθηκε μαέστρος, αναβαθμίστηκε στο αχτύπητο 64. Και το δικό τους 60 έπεσε στο 57, οπότε game over.

Όσο για το άκυρο ψηφοδέλτιο, από κάποιον αδέξιο έπεσε. Στο φάκελο, μαζί με το σταυρωμένο ψηφοδέλτιο της παράταξης Κωτσού, υπήρχε και το λευκό. Προφανώς είχαν κολλήσει μεταξύ τους τα δύο ψηφοδέλτια, από λάθος.

 Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass