«Μυαλό»

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2014 11:40 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:27

 

* ΧΙΛΙΑΔΕΣ γονείς μαθητών, ταλαιπωρήθηκαν από μια αναίτια απόφαση του υπουργείου Παιδείας. Ο λόγος για το θέμα του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή που πρέπει να προσκομίσουν οι γονείς στα σχολεία με αφορμή αθλοπαιδίες κ.λπ.

Η παλαιότερη απόφαση λοιπόν προέβλεπε ότι υπόχρεοι είναι οι γονείς μαθητών των Α’, Δ’,Ε’ τάξεων Δημοτικού όπως και της Α’ Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου. Σωστά ως εδώ.

Στην αρχή της χρονιάς ωστόσο κλήθηκαν να προσκομίσουν ΑΔΥΜ, πρόσθετα φέτος και οι γονείς μαθητών των Β’ και Γ’ τάξεων Δημοτικού, δελτίο που έπρεπε να προσκομισθεί στα σχολεία το αργότερο έως την 31η Οκτωβρίου. Χιλιάδες γονείς πανελλαδικά, που έφυγαν από τη δουλειά τους, περίμεναν ώρες στους προθαλάμους των παιδιατρείων και, πλήρωσαν για την ιατρική βεβαίωση.

Ε, μετά από τόσες ημέρες, προχθές, το υπουργείο Παιδείας ανακάλεσε προηγούμενη εγκύκλιό του και πλέον δεν θεωρείται απαραίτητη η προσκόμιση του ΑΔΥΜ για τις δυο προαναφερόμενες τάξεις δημοτικού.

Αφού ταλαιπωρήθηκαν, γονείς και μαθητές, αφού πλήρωσαν την επίσκεψη στο γιατρό, στο υπουργείο Παιδείας τώρα ανακάλυψαν ότι η απόφασή τους δεν εξυπηρετούσε σε κάτι. Το... μεγαλείο του προγραμματισμού του υπουργείου, επιβεβαιώνεται πολλάκις!

Β.Κ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass