Έκλεισε

Δημοσίευση: 05 Νοε 2014 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:58

 

* ΣΤΟ τελευταίο στάδιο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες είναι το θέμα της πλήρωσης της θέσης του υποδιοικητού της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας. Και όταν λέμε «τελευταίο στάδιο», εννοούμε ότι βρίσκεται στο στάδιο της υπογραφής της σχετικής απόφασης από τον υπουργό Υγείας Μ. Βορίδη και είναι πολύ πιθανόν να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα ή τέλος πάντων είναι θέμα ημερών.

Για τη θέση του υποδιοικητού, όπως όλα δείχνουν, επικρατέστερος είναι ο οικονομολόγος Γιώργος Ζιαράγκας, υπέρ της υποψηφιότητας του οποίου έγερναν από την αρχή οι πιθανότητες, καθώς και τα προσόντα διαθέτει αλλά και οι σχετικές εισηγήσεις υπέρ του ήταν πολλές και σημαντικές.

Ο Γιώργος Ζιαράγκας ανήκει στη νέα γενιά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας -με «πορεία» από τη νεολαία όπου ήταν συνοδοιπόροι με τον νυν γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ Αντρέα Παπαμιμίκο- είναι μέλος της ΝΟΔΕ Λάρισας και είναι επίσης ο πρώτος περιφερειάρχης της ΝΔ για τη Θεσσαλία, στο πλαίσιο της νέας εσωκομματικής δομής του κόμματος, που θέσπισε και τη λειτουργία περιφερειακής οργάνωσης.

Μάλιστα, η καταγραφή ικανοποιητικών επιδόσεων για τη ΝΔ σε επίπεδο Θεσσαλίας στις ευρωεκλογές αλλά και στις δημοτικές, όσον αφορά στον διπλασιασμό σχεδόν των Δήμων ανά τη Θεσσαλία που «πήρε» η ΝΔ καταγράφεται και στο ενεργητικό του Γ. Ζιαράγκα.

Για την ιστορία του πράγματος να επισημάνουμε ότι οι συζητήσεις για την πλήρωση της συγκεκριμένης θέσης είχαν αρχίσει στη Νέα Δημοκρατία, από το καλοκαίρι ακόμη και είχαν γίνει «κρούσεις» και συζητήσεις σχετικά με πρόσωπα που φέρονταν ως πιθανά να καταλάβουν τη θέση.

Μ.Η.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass