Άρχισαν...

Δημοσίευση: 18 Νοε 2014 9:50 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:18

 

*ΘΑ πρέπει να είναι υποψιασμένος για να προσέξει κανείς τα πολιτικά "μαχαιρώματα" (ιδίως τα συντροφικά), των βουλευτών, που όσο πλησιάζουν οι εκλογές όλο και πιο συχνά και δημοσίως γίνονται.

Προσέξτε τι δεν ...πρόσεξε ο περισσότερος κόσμος στο ακροατήριο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης την Κυριακή στους Γόννους για την ελιά. Πρώτα τον Μάξιμο Χαρακόπουλο να ρίχνει την πρώτη... οβίδα στον δήμαρχο Κώστα Κολλάτο, λέγοντας ότι "νόμιζε πως πέρυσι η Γιορτή Ελιάς είχε γίνει για προεκλογικούς λόγους, όμως σήμερα αποδείχτηκε ότι έγινε θεσμός"... (Το κατάπιε ο δήμαρχος Τεμπών, αφού δικαιώθηκε από τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου και φέτος)

***

*ΥΣΤΕΡΑ, ο Χρήστος Κέλλας στο βήμα χωρίς χειρόγραφα, για να... καρφώσει τον προλαλήσαντα "εγώ δεν είμαι των πολλών λόγων" (όπου πριν απ' αυτόν χαιρέτισε ο Μάξιμος) και τέλος ήρθε και η σειρά του Δημ. Γελαλή να "αδειάσει" τον Μάξιμο... "διαφωνώ με τον συνάδελφο κύριο Χαρακόπουλο, αντίθετα μ΄ αυτό που είπε, φέτος είναι η μικρότερη παραγωγή ελιάς...”. Δεν το κατάπιε ο κυβερνητικός βουλευτής και κατέβαζε στο κινητό τα ακριβή στοιχεία του Υπουργείου που έδειχναν διπλάσια παραγωγή... "Δεν είναι τίμιο αυτό που έκανε", μονολογούσε...

***

*ΛΙΓΟ πιο κει, Ελένη Αξιόγλου και ιδίως Κατερίνα Ζαχείλα έτριβαν τα χέρια περιμένοντας το καλύτερο, να εισπράξουν από αυτές τις κόντρες... Η Αγγέλα Βαγενά ανάμεσα στο πλήθος έκανε τη δουλειά της όπως πολύ καλά ξέρει, εκλογές που έρχονται...

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass