Φίλα σταυρό!

Δημοσίευση: 19 Νοε 2014 10:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:20

 

* ΕΧΟΥΝ χιούμορ ομολογουμένως στην κυβέρνηση. Αφού μετά το κάζο με το θέμα των 100 δόσεων και το «εγέρθητι» της Τρόικας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευαγγ. Βενιζέλος ως γνωστόν απέδωσε την εξέλιξη στον ΣΥΡΙΖΑ και, ο πρώην υπουργός Υγείας Αδ. Γεωργιάδης είπε πως «το ΠΑΣΟΚ φταίει που δεν υλοποιήσαμε τη συμφωνία με την Τρόικα». Πάλι καλά δηλαδή που δεν είπαν πως «μαζί τις χάσαμε...» τις δόσεις.

Χθες λοιπόν ο κ. Βενιζέλος, μετά τη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά, επανήλθε και περιγράφοντας τις δυσκολίες της διαπραγμάτευσης τόνισε πως «οι εταίροι μας είναι δύσπιστοι λόγω του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος, η εσωτερική κατάσταση είναι στείρα αντιπαραγωγική και δυσκολεύει τη διαπραγμάτευση».

Ότι «το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, πολύ σκληρό και πολύ συγκεκριμένο» και πως «η αντιπολίτευση θα πρέπει να σταθεί στο ύψος περιστάσεων, στο επίπεδο ωριμότητας και υπευθυνότητας που απαιτείται».

Γιατί; Γιατί κατά τον κ. Βενιζέλο πάντα «τώρα είναι η τελική φάση, είναι η έξοδος από το μνημόνιο, διαπραγματευόμαστε και για την έξοδο όχι μόνο για τα θέματα της τρόικας. Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε σε τίποτα. Δεν είναι μόνο ένα θέμα, θέλουμε να υπάρχει ενιαία αντιμετώπιση όλων των θεμάτων και όχι αποσπασματική προσέγγιση. Δεν θα ζητήσουμε ξανά θυσίες από τους πολίτες, δεν θα υπάρξουν ξανά μέτρα λιτότητας».

Φιλάει σταυρό; Όχι για το «δεν θα υποχωρήσουν σε τίποτα» αλλά ότι «δεν θα υπάρξουν ξανά μέτρα».

Β.Κ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass