Διακρατική

Δημοσίευση: 22 Νοε 2014 10:45 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:28

 

* ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ… διακρατικής επαφής δόθηκε στη χθεσινή συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγ. Βενιζέλου με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

Ίσως από το ΠΑΣΟΚ να θέλησαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την προχθεσινή συνάντηση του κ. Βενιζέλου με τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, από την οποία συνάντηση δεν προέκυψαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, στη λογική της ίδρυσης της Δημοκρατικής Παράταξης η οποία θα αποτελείται, λέει, από δυνάμεις του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς.

Έτσι λοιπόν χθες, μόνο που δεν «πανηγύριζαν» στο ΠΑΣΟΚ που εκδόθηκε κοινή ανακοίνωση με το γραφείο του κ. Σημίτη. Σύμφωνα με την οποία οι δύο άνδρες «συζήτησαν τα κύρια θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, και ιδίως τις μελλοντικές εξελίξεις στην οικονομία και τις σχέσεις της Ελλάδας με τις γειτονικές της χώρες».

Όχι για τις σχέσεις μεταξύ τους στο ΠΑΣΟΚ, για τις σχέσεις της Ελλάδας με τις γειτονικές χώρες συζήτησαν! Τι ωραία που τα λένε! Οι… εργασίες της συνόδου των αρχηγών «κρατών» διεκόπησαν προσωρινά το μεσημέρι και η απόφαση αναμένεται μετά το γεύμα.

Β.Κ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass