Φασούλι

Δημοσίευση: 23 Νοε 2014 10:00 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:29

* ΣΕ επανάληψη της ιστορίας, οδηγείται η κυβέρνηση, γνωρίζοντας προκαταβολικά πως μπορεί να επαναληφθεί και ως φαρσοκωμωδία. Με «δεδομένο» λοιπόν όχι τόσο ότι δεν συγκεντρώνουν τους 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας όσο το γεγονός ότι σώνει και καλά πρέπει να περάσουν τα νέα μέτρα, το... «καινούργιο» σενάριο αφορά στο «σενάριο Παπαδήμος».

Με πιο εξελιγμένη μορφή εννοείται, από αυτή του 2011, πριν από 3 χρόνια δηλαδή, όταν ο πρώην διοικητής της ΤτΕ ανέλαβε τα ηνία της χώρας επικεφαλής μιας «οικουμενικής» κυβέρνησης. Εν ολίγοις, αναζητείται λοιπόν ένας «νέος Παπαδήμος» επικεφαλής μιας κυβέρνησης που θα στηρίξουν, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ανεξάρτητοι βουλευτές.

Όλα αυτά για να αποφύγουν τις πρόωρες εκλογές (το αργότερο) τον ερχόμενο Μάρτιο. Το συζητάνε και εφόσον τους βγει το σενάριο, τότε αφενός θα διατηρηθούν στην εξουσία, αφετέρου θα περάσουν τον «σκόπελο» των διαπραγματεύσεων, ψηφίζοντας τα νέα μέτρα. Παραφράζοντας παραμυθένιες καταλήξεις, για να ζήσουν αυτοί καλά...

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass