Αυξημένη μείωση

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2014 10:10 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:09

 

*ΔΕΝ θα αυξηθούν ούτε φέτος, για μια ακόμη χρονιά τα δημοτικά τέλη. Ο Απ. Καλογιάννης συνεχίζει την ισχυρή παράδοση που είχε δημιουργηθεί επί Κ. Τζανακούλη.

Μάλλον όμως δεν το επικοινώνησαν και τόσο καλά το θέμα στη δημοτική αρχή. Η οποία αφού έκανε αθόρυβα τα «γενέθλια» των 100 πρώτων ημερών της, μπορεί πλέον να μην αποκαλείται νέα. Συμβολικά έχει παλιώσει πια. Λοιπόν, ανακοίνωσε ο δήμαρχος ότι στον Προϋπολογισμό της νέας χρονιάς τα δημοτικά τέλη που προβλέπεται να εισπραχθούν είναι κατά 10% λιγότερα από ό,τι φέτος. Από 14 και εκατομμύρια, στα 13 παρά η συνολική είσπραξη του Δήμου.

***

*ΚΙ όμως τα δημοτικά τέλη δεν θα μειωθούν. Δεν θα μειωθούν για όλους. Η μείωση προϋπολογίζεται ότι θα προκύψει από ελαφρύνσεις που θα ισχύσουν για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Ελαφρύνσεις που θα αφορούν σε 4-5.000 οικογένειες. Δεν είναι και λίγος κόσμος...

Εκκρεμούν ανάλογες αποφάσεις, για αδύναμους, στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΛ. Εκεί βέβαια υπάρχει και το «χαράτσι» με το συν 80% στους λογαριασμούς, τα τεράστια αποθεματικά της επιχείρησης στις τράπεζες, το ποσό που είχε υποσχεθεί να διαθέσει ο προηγούμενος δήμαρχος για το Αρχαίο Θέατρο. Έχει πολλούς κόμπους μπροστά του ο Απ. Καλογιάννης.

Ζ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass