Χρονομετρημένα

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2014 10:55 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:09

 

*ΠΡΩΤΗ φορά ανακοινώνεται παρόμοιο πρόγραμμα- πολιτικής μάλιστα- εκδήλωσης στη Λάρισα. Περιφερειακή συνδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ μεθαύριο Κυριακή και 12.00 έναρξη-άνοιγμα, 12.02΄ χαιρετισμός, 12.07΄, χαιρετισμός, 12.12΄ κ.ο.κ. Πρόβλεψη για αυστηρά -το πολύ-πεντάλεπτα στο βήμα ή και δίλεπτα.

Χρονική άνεση προβλέπεται μονάχα για τον Βολιώτη περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Σταμπουλή, στον οποίο παραχωρούνται 33 ολόκληρα λεπτά προκειμένου να παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη Θεσσαλία. Και οπωσδήποτε και στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα έχει την ευχέρεια να μιλήσει για 55 λεπτά, ούτε καν μια ώρα για τον πρόεδρο.

***

*ΤΟΥΣ έβαλε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι ο Αλ. Τσίπρας, τους δικούς του. Σφεντόνα θα περάσει από τη Λάρισα. Το πρόγραμμά του δεν περιλαμβάνει επισκέψεις σε φορείς ή αλλού, μήτε ιδιαίτερες συναντήσεις. (Βέβαια, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν τρόπο για μια φωτογραφία μαζί του, ώστε να τη βάλουν στο προεκλογικό τους πρόγραμμα).

***

*ΦΘΑΝΕΙ στη Θεσσαλία για τη συνδιάσκεψη, όπου θ΄ ακούσει-όχι και πολλούς, θ΄ ανέβει στο βήμα και μετά την ομιλία του καρφί για Αθήνα αφού πετάει για το εξωτερικό. Το Σάββατο θα βρίσκεται για αντίστοιχη συνεδρίαση στο Ηράκλειο της Κρήτης, απ΄ όπου προβλέπεται να επιστρέψει αργά το βράδυ, πριν ετοιμαστεί για Λάρισα. Σφιχτό πρόγραμμα, που κι ο ίδιος επιθυμεί να σφίξει ακόμη περισσότερο, επιδιώκοντας εκλογές τον Γενάρη.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass